• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,374
pitanje kaj je otišlo...možda i osovina...izgleda da sve zaštekalo... naše kvalitetno gorivo... moral budem očito dvotaktol stavljati...ali u četvrtak budem znal sve...

Posljednje uređivanje od moderatora:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,374
čul bum u čet kaj bude bošista rekel ali pretpostavljam da je do goriva...od sad bum i ja stavljal dalje...jer ovo bude me koštalo sigurno...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,759
Popravak bosch pumpi nikada nije bio jeftini i nikada ne znaš kaj je promijenjeno i da li bude dalje dobro.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,760
Britanski humor na moj račun danas. 🤣🤣
IMG_20250730_153337.jpg

Počeo je škljockat i jedva okretati. Za skinuti je ajme meni, smrdi kao đavo, a unutra je kao lepak.

Netko je sve jako lijepo namazao sa bakrenom mašćobom, i rotor i stator su krasno masni, četkice blokiraju koliko je sve tutkavo unutra. Sad sve oprano i posušeno, tip - top.
Puškice su onako, nebi bilo loše za napraviti već kad je dolje, a i sex je za skinuti, pa sutra ide kod meštra da mu uzme meru, jer na netu ne mogu naći set, tako da bude meštar odradio i onda kresinger.

Budem još sad provjerio stator i rotor da slučajno nije probio negdje jer smrducka, ali sam ga i ja silovao misleći da je loša masa u pitanju pa je par puta dimio, tako da je moguće da je samo domaćinski smrad.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,760
Nije to IMT.

Lucas za Leylanda je u pitanju, od JCB-a, čisti britanac, a brojevi na kućištu statora su izudarani sa udarnim slovima 'X' tako da ne znam točan model.

Nađem nešto slično, ali ajd budi siguran da je to to, bilo kako bilo, će meptar napravi čaure sutra i dobro.

Najnoviji postovi

Na vrh