• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,979
To se vraćate iz noćne?
To mi budu dobri ljudi sa foruma pomogli u odluci.
Iskreno sam mislil kupiti novi pa na zekana zakačiti . Al koji model, nemam pojma samo znam da to moram nabaviti do druge sezone jer ovo kalanje nije više za mene, inače ode i ovo malo yaya koje preostade.
Ja sam prešel na grijanje dizalicom topline i kalač samo zauzima prostor pod krovom.
Ako se odlučiš za kupnju rabljenog, možeš se javiti se za više informacija.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
853
se vraćate iz noćne?
Na moru, ako se misli biciklirati, mora se rano ujutro. Čak nam je friško bilo. Staza ide hrbtom Pašmana po vatrogasnom makadamskom putu sa pogledima na kornatski arhipelag, neprocjenjivo.
Hitil sam u ruksak pijaču, dvije zračnice rezervne, pumpu i gas. Mala mi bude uskoro 16 navršila i prava mala zvijer je postala, sve uspone je bez stajanja roknula. A ja pomalo postajem svjestan činjenice da me i najmlađe od moje troje djece počelo ostavljati. Ja sve slabiji a ona sve jača. Ali neka, to je sve prirodno i normalno i tjera osmijeh na lice. Čak sa suzom radosnicom u oku ( roditelji razumiju ;) )!!!!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,221
To ti je prva faza.

Jednoga dana dok budeš imao unuke, unuk, ili unuka pred večer, uzme bicikl, stavi kacigu i veli "idem se malo zabaviti". 🤔
Eto ti brige, ako vozi po Jadranskoj magistrali automobili jure i malo njih pazi na brojne bicikliste. Ako krene prečicom, kozjom stazom, nemaš pojma kakva je, a tek ako izabere uspon na brdo, pa suludo spuštanje s brda dolje, moliš Boga da se ne prehiti, ne zguli, ne spotere, dok ga ti "paziš", želiš ga vratiti čitavog, ne zguljenog, ne stuljenog roditeljima. A on ti veli deda, pa nikaj ni bilo, a ionak moreš sigdi nastradati. E to ti je faza dok dobivaš sijede lasi... za brigu oko unuka, na biciku na moru (tak kak i ja proteklih dana 🙃🤣🥂)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,230
Na moru, ako se misli biciklirati, mora se rano ujutro
Tako i ja volim na moru, zorom ranom po Vranskom jezeru, nema mi lijepšega. I onda u autopraonu da operem i sebe i bicikl.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,673
Pa kam je to otišlo? Sjećam se gda sam, gda sam zadnji put bil na moru, pivu u Pirovcu plaćal 2 kune, a kuglica sladoleda je bila 1 kunu. Ili su onda još možda vredili dinari? Nisem baš 100 posto siguran.:unsure:
Nejdi nikam, čak ni doma nejdi u dučane.
Gledam danas, dve litre najlosije kiseline nepoznatog porijekla kosta u centru 3 eura, a litra obične vode euro i pol.... na godinu bu bolje, a svaku sljedecu još bolje.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,027
Ja sam sada bio s kolegama. Šveps, cijeđena limunada i 0.5 uzujsko = 9.60e

Po meni prihvatljiva cijena za na plaži..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,673
I meni je isto prihvatljiva ako me neko pozove na pijaču....
Sedim u nekom bircu upravo. Na ulazu piše čevapi od 12 do 22 eura.
RAzmisljam da naručim te za 22 eura.
Nisam bas gladan ali me zanima kakvi su to čevapi u koje stane cca 5 kila mesa iz trgovačkog centra.

Najnoviji postovi

Na vrh