Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,920
Muha,bi ti se noga ftrgla da si koračil do mene 🤔
A kaj bi ti se jezik zaplel kad bi me zval na kavuMuha,bi ti se noga ftrgla da si koračil do mene 🤔
Dugi.
Vjerojatno su tebi bregi zapeli za oko. Oko njih neznam baš puno ali par plaža je meni top.Pošalješ par slika. To je plan druge godine ako nas Bog poživi.
Gledam ga s Pašmana i već sam mislima tam. Nekak mi je prirodno zapel za oko.
To je tak navek kad sam ja na Jadranu.Pak si videl neki dan mrtvu prirodu na žaru. Jučer je bila repriza. Hebi ga,danas idem doma,al sam početkom 9.opet tu . A ti znaš kam treba dojti. Ovo je da ti malo sline idu View attachment 84286
I to, ali i plaže...sve u paketu. Telaščica u svakom slučaju. Možda kajak iznajmiti. Ne znam , sve sugestije su dobrodošleVjerojatno su tebi bregi zapeli za oko.
A gleč, svaki bedak svoje veselje ima 😁Ne znam ja šta je tu toliko zanimljivo
Teško je meni savjete davati, meni je ova, Veli Žal, dobra jer nije pješčana vani. Ne treba ležaljke, oni kameni obluci se rasporede taman kak treba biti, a u moru pjesak, ali fali hlada.... zato tu zguram dve, tri vure, skoknem na Telaščicu pa u potkopu za brodove z Božavi pričekam trajekt za doma.I to, ali i plaže...sve u paketu. Telaščica u svakom slučaju. Možda kajak iznajmiti. Ne znam , sve sugestije su dobrodošle
U svakom slučaju - uživaj.![]()
Za moj ukus voda baš i nije nekaj.Ne znam ja šta je tu toliko zanimljivo. Ja u 7 dana još ni jednom nisam ušao u more 🤣
View attachment 84287
Rešetka je tu,a na nama je kaj bumo deli gore . Ti usput v Apatovcu zemeš vuglena
To je tak navek kad sam ja na Jadranu.
Ili doma imam forumske goste koje ovim putem pozdravljam ili se sa ovima kaj su tu ili su tu doma, čujem zadnji dan prije njihovog ili mog odlaska.
Ili ih ja obiđem kad oni nisu tu
U 9 ti ja nebum dosel jer onda bu sigurno trebalo nekaj delati. Ako bu na rešetki više crvenog, a manje bijelog možda me i nagovoriš![]()
A kad smo več kod jaja, bliži se vreme ručku.
A ništ, odi ti z mirom doma, samo rešetku ostavi masnu da ne pohrđaRešetka je tu,a na nama je kaj bumo deli gore . Ti usput v Apatovcu zemeš vuglena![]()
Krumpir odozdo, picek odzgo, a za prilog domači paradajz, paprika i luk ufffEno kod mene pile u rerni 😆
Za sutra moram bolognese praviti...
Onda čobanac, pa grah... I ispucao sam sve hitove