• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,233
I to, ali i plaže...sve u paketu. Telaščica u svakom slučaju. Možda kajak iznajmiti. Ne znam , sve sugestije su dobrodošle (y)
U svakom slučaju - uživaj. :ppozdrav:
Mi smo išli prije 5-6godina iz Biograda, jednodnevni izlet Kornati(tamo imali ručak)-Dugi otok-Telaščica. Ako si u prilici idi, nama je bilo super. Samo ne znam koje su sada cijene.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,423
Inace, ako netko sutra preksutra ide doma s mora...ja planirano isel na Rastoke...ali sam prije Karlovca skrenul za Petrinju...sasvim ok cesta, a prazna... toplo preporucam ako zelite izbjeci ludnicu i guzvu na Luckom i obilaznici jer i stara Karlovacka zaguzvana...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,689
Pošalješ par slika. To je plan druge godine ako nas Bog poživi.
Gledam ga s Pašmana i već sam mislima tam. Nekak mi je prirodno zapel za oko.
Od novog viđenog sam bil u ovoj crkvici, odmah iza Dragova.
Za mene čarobno mjesto sa prekrasnim pogledom
Frižider na haubu i opleti.
Mislim da bi ti se to svidjelo.

Naravno Fort Grpaščak je obavezan pošto voliš poglede.
Bum tutnul koju sliku u slike krajolika samo da srknem kavu dok čekam utovar.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
865
Te malene crkvice imaju neku posebnu čar, mistiku, dušu..
Ovo je Crkva Sv.Kuzme i Damjana na južnoj strani Ugljana.
Uz šum valova skoro da čuješ šapat prošlih vremena. Ima neka čarolija koju osjetiš a ne znaš opisati riječima. 1000020605.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,423
Stalno tud idem ;)
Kakvo Demerje lučko stara karlovačka beži čim dalje

Top, tko voli pastrve friške , ambijent , TOOP.
A od tu mi je jedan prijatelj, šofer
Obozavamo pastrve...klinac isto...zato mu i obecal Rastoke...mislim da budem ubuduce i ja tim putem ako budem isel na.more u vrijeme najvecih guzvi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,689
Te malene crkvice imaju neku posebnu čar, mistiku, dušu..
Ovo je Crkva Sv.Kuzme i Damjana na južnoj strani Ugljana.
Uz šum valova skoro da čuješ šapat prošlih vremena. Ima neka čarolija koju osjetiš a ne znaš opisati riječima. View attachment 84320
I ja ih obožavam posjetiti.
Ova je uslikana na Murteru proljetos i ima posebnu priču.

Najnoviji postovi

Na vrh