• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,792
Mi danas ono tradicionalno,, malo kao što mi kažemo,,,nako,,naime,, kad su bile frke,, oko sijena u balama,, a potom oko žetve pšenice i tritikalea,, i poslije rad sa slamom,,
Danas je došo red da im se zahvalim na svoj način,,,,mojim pomagačimapa malo ovako na početku,,,

I na kraju ovo,, 20250823_135612647.jpg 20250823_143122083.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,153
Moram postati lovac. Pod hitno
View attachment 84799
I ja, ali za lisice. Postoji li kakvo pametno rješenje protiv lisica i kuna koje operiraju po dvorištu i nose kokoši? Ograda nije rješenje jer 3 m preskoče bez problema, a stavljati žicu na sve strane mi je nakaradno. U mjesec dana je nestalo 40 kokoši samo u krugu 50 m, tj. do prvih susjeda. Problem je što ih kolju i u pol dana i u pol noći, ne znam kako isprogramirati senzore.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,465
Ja sam to prije dok se moglo riješio sa janjeći iznutricama i facirom. S tim da sam imao i cagljeve. Jedno par godina bio mir. Hranio sam ih tjedan dana i sve su cistili...bilo ih je barem 300 do 500. U dva sela nitko nije mogao imati peranto ništa... bilo baš učinkovito...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,905
Nekada davno sam lovio lisice. Danas mi one u voćnjaku pomažu da se rješavam voluharica i miševa. Vidim da redovito obilaze voćnjak i kopaju rupe gdje su voluharice. Isto je i sa jastrebovima i drugim pticama grabežljivicama kojima sam ukopao stupove da na njih mogu slijetati i nadzirati stanje u voćnjaku. Eto kako se u ljudskoj glavi promijene stavovi i kako se nekadašnji ¨neprijatelji¨ pretvore u saveznike.

Najnoviji postovi

Na vrh