• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,485
Super masina, ali ovi digitalni ekrani mi idu na k...kako u traktoru tako i u autu. Ekran i touch mi stvarno ne idu sa traktorom. Evo npr.malo pojedem speka i maknem pivu i masni prsti i ni jedna funkcija ne radi...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,898
Ima i senzor za alkohol i kameru za špek...
Nemre mu naškoditi, jer ga z tim nemreš ni upaliti ;) :ROFLMAO:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,190
Vozim sličnog Fendta skoro svaki dan. :D Mašina samo takva, treba samo uloviti vremena pa premjeriti sve priključke i unijeti ih u bazu, postaviti zadatke na joystick i mapirati teren. Trenutno se sve radi "manualno", a to je gubitak vremena kad imaš ovakav traktor.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
972
Kad si stigel sve to danas?
Pa kaj je to posel? Samo sedim i vozim :ROFLMAO: Krenul iz Austrije u 3.00, u 8.00 sam istovaril u firmi 2 new dafčeta, i sad dve prikolice gnoja da sam navečer ženi taman za poželjeti:giggle:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
A ja sam danas (puše ko ludo več treči dan) skoknul malo do šume da vidim jel kaj streslo.

Tuga i jad.
Lani su se iz tog kostanjika namirile dve županije a sad nema ih dole, ali nema ih ni gore.
Nema veze, za čovek koji ih se zaželel jutros bude dosta.

To bumo sutra, a danas bu za večeru dobil desert. Slučajno sam ga uočil pa si mislim odi ti samnom.
Idem samo skoknuti da vidim jel su koke iznesle kakvo friško jaje.

Najnoviji postovi

Na vrh