• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,310
Bil sam danas u Ivaniću na Bučijadi, stvarno je liepo i sve je super, ALI doma sam se vratil pun razočarenja i loše volje.

O čem se radi....Tam ima jedna livada koju su ukrasili s bučama, i deca se tam igrala, među njima i moja deca. Onda je neko razbil jednu buču, slučajno ili namjerno, ne znam. Pratim svoje dečke da ne bi i oni krenuli razbijati. U tom trenutku jedna vrla mama snima svoje dijete kak razbija buču i viče bravo bravo, ajde još....., velim svojoj ženi ajmo odovud, reko ovo ne bu dobro. Vidim tam nekog iz osiguranja i pitam ga jel je ona livada njegov dio i jel vidi kaj delaju.
Naravno, čovjek je videl i reagiral, dok ga nisu roditelji popljuvali da kaj viče na njihovu decu, da kaj si umišlja ko je, itd. Čovek skinul reflektirajući lajbek i maknul se (uopće ga ne krivim, čovjek je nemoćan sam pred hrpom kretenskih roditelja). Čoveku se na licu videlo razočarenje i jad.
Vratili se malo kasnije i prizor je bil za mene potresan, a na početku te livade postavljena tabla
IMG_20251004_191027.jpg IMG_20251004_191101.jpg
Znači od cca. 200 buča, nijedna nije ostala čitava.
Pitam se kakvi smo to ljudi, koji je to užitak nekaj uništavati....na kraju nisu opće deca kriva, nego ti roditelji meni nejdu u glavu. Da treba to nakosati za živinu onda bi priča vjerojatno bila da kaj bi moje dete to radilo ili nekaj u tom smjeru.
Druga stvar, manifestacija traje i sutra, i sutra bude posjetiteljima prekrasno....
Ne bi takve ljude usporedil nit sa stokom, jer stoka bar zdrobi buču da ju bi pojela, ovo je čista obijest.

Najte mi kaj zameriti, al ovo me tak pogodilo da sam moral podijeliti s nekim, uz apel da se djecu uči poštovati prvo hranu kao hranu, a drugo poštovati nečiji tuđi trud.
Još jenput najte zameriti, al ovo je čisto ogledalo nas kao društva. Jel sam trebal i ja reagirati? Možda jesam, a na kraju kad razmislim možda i bolje da nisam, jer bi vjerojatno zaradil policijsku prijavu ili provel noć u stanici
Do neke druge veselije angdote, lepo vas sve pozdravljam

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,360
@ZGseljak i da si intervenirao, ne bi među takvim primitivizmom ništa postigao. Još bi ti bio crna ovca. Ima previše i sve više takvih primjera dok se normalan čovjek osječa jadno, jer je silom prilika pripadnik takvog izgubljenog društva. Sve se to širi svuda oko nas, da normalni "među takvima" ispadnu nenormalni...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,560
A najbitnije je da mama snima...ne da nekaj poduzme po tom pitanju...
Meni bi mama, ne tata, nego mama opalila takvu samarcinu kaj bi mi se svih 5 prsti poznalo na faci...i ne, nisu me tukli, zlostavljali ili kak bi vec to sve dns prozvali...nego su me odgajali...

Najnoviji postovi

Na vrh