• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,968
I da je podrum.... samo nek je ekipa na okupu da čovek ne živi sam ko pustinjak (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,317
Danas kod mene opet veselo, javil mi prijatelj da je našel dobar motor za brod🙂🇸🇪
I još u kompletu sa pogonom, u subotu ga ide pogledat kad je doma.
Mislim da mi je ovo prilika koja se ne propušta, sa uvozom iz Švedske bi došel oko 16000€👍👍

Sa manje od 600sati rada🙂

I koji bi sigurno gural kod mene jako dugo. 🙂
Jer ovaj motor je potegnul more na auspuh i motor je zablokiral.
Prijašnji vlasnik nije servisiral na vrijeme.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,317
Ide zima i kileri od grijanja su in. Ali još malo i adio Volvo i i poduzeće, i noćne smjene, i prve i druge i svetki i petki. Ma i među smjene, i pol smjene, i daj ostani još pol vure, pa trebalo bi dojti🙂
I to bu prešlo. Ko i sve kaj prololazi u životu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,313
Mislim da je jedan dečko iz moga kraja ili u Volvu ili Scaniji🤔

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,968
Ja bum danas dan isto provel u šumi samo kaj bu moja prikolica (ljuti se na mene od jučer) ostala doma, a ja sa sobom samo konja vozim....
Ustvari, on je več tam, a ja kasnim u polasku koji minut.
Pustim kokice i polječem.

Slike poslije, možda.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,067
Ipak tvoja draga ima povjerenja u tebe kad ti je prepustila odgovornost da puštaš i zapiraš kokoši. Meni moja to ne dozvoljava jer veli da bi ih ja sigurno pogubil.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,067
Vino je da se troši, život je samo jedan pa neka projde u veselju. :ppozdrav: A sa kunama je druga pjesma. Od kad su se naselile na tavan ja više nemam jajca pri hiži. To su prave beštije.o_O

Najnoviji postovi

Na vrh