• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,802
Nebi ja baš rekel da je tak ;)
Za sad još uvijek nije nist od toga na prodaju, ako bude ti si prvi kojem bum javil.
Ja nisam poklon zaboravil (y)
Imam i ja konja za trku. Šestak za Case je završen. Sad je na redu četvrtak za kocku, pa sam ga porinul v radionu i pomalo krećem.
Ide isto slaganje iznutrica i farbanje izvana. Pa ugradnja u kocku 💪💪

Prilozi

• 20251012_190814.jpg
    20251012_190814.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 14

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,069
Pa kaj je to posel? Samo sedim i vozim :ROFLMAO: Krenul iz Austrije u 3.00, u 8.00 sam istovaril u firmi 2 new dafčeta, i sad dve prikolice gnoja da sam navečer ženi taman za poželjeti:giggle:
Ovo nema veze sa tvojim životom. Oprosti ali bih prokomentarisao jer je veliki bor takvih radnika.
Za svojih 28 godina rada, najčešće noćnih smjena, znam drugu stranu tih priča. Žene čiji muževi rade u inostranstvu.

Najnoviji postovi

Na vrh