• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,003
Za prikolicu s tri osovine
Mislim da je to od tegljača prateća pukla, tj.ona ispred pogona, i po blatobranu vidim da je Šved u pitanju ako se ne varam. I to je zaokretna osovina, njenjte mi jasno kak je tu puklo, hebeni je teret bil na prvom kraju Meusburgerice

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,363
Ja samo Švedsku tehniku znam delat🇸🇪🙂✌️👍
Nije zakretna već pomoćna osovina🙂
Nažalost svaki put se nezna zakaj pukne.
I to je Michelin, znači najbolja guma,i jedini proizvođač koji najviše drota ima u gumama ali ipak pukne. Nijedan drugi nema tak puno drota ko oni.
Znaš da se na labudicama fajn tereta vozi.
Taki prema domu treba iti, za denes dost.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,989
Normalno da se zbuši i pukne kad su droti u njoj, ova kaj ima konce se nemre predrti.
Nisam mešter od gume ali meni je to logički :unsure:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,003
Kamion/labudica only Michelin, samo u zimi na pogonu GY zimske. Ovo sve ostalo 0 bodova. Sve sam probal, još uvijek je bolja od ostalih, barem nama se tak pokazalo. A pukne, jbg.tereti su, ćera se sve u šesnaest , sve je to normalno

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,003
Trebalo bi pitati: " koliko sam dužan?" ;)
Puno sam naučil ovdje, pogotovo vezano za mehaniku, ali više imponira "druženje" sa dobrim ljudima. Na neki način, to virtualno druženje u meni stvara simpatije prema određenim ljudima, baš poput pravog prijateljstva. Iako ništa ne može zamijeniti stvarnost, pogled u oči i uzdravlje sa gemištekom ili rakijicom. Nadam se da nam se putevi budu sreli u budućnosti i u ovoj potonjoj varijanti.
Hvala svima koji me trpite:)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,807
A nikaj.. Moral boš negdi nekaj potočiti 😀👏👏
Viš kak se navlečeš na forum. I ja sam došel zbog kupnje traktora, pa ostal i dalje..
Ima tu ljudi kakve je retko de moč najti, ekipa odlična, a i forum dosta aktivan 😉

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,844
Ovih dana se privode kraju radovi na novoj agrariji u Pazinu, ustvari nije nova agrarija nego je agrarija koja posluje već nekih 35 godina na dvije različite lokacija i ova di je sada je samo do ove nove.
561182299_1350634803422414_3043633624566139208_n.jpg
Sada se monentalno radi na preseljenju robe i očekuje se početak poslovanja u novom prostoru.
Kompletna zgrada izgleda vrlo moderno što se tiče vanjskog izgleda i dizajna tako da nema natpisa ne bi se moglo zaključiti da je to agrarija. Građevinske radove je izvodila lokalna privatna građevinska tvrtka.

564627623_1350634616755766_8416856577603284759_n.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,196
Na normalnom aerodromu plaćaš parking.

Ovdje rampa na prilaznoj cesti i plaćaš zadržavanje u zoni aerodroma 😂😂😂😂😂. To samo taj njihov može smisliti 🤣🤣..

A o 2 sata čekanja na granici na putu natrag da ne pričam.
1000048305.jpg 1000048306.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh