• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,400
Dobro jutro, nažalost danas malo kasnim u šumu.
Došlo je do neke iznenadne situacije, sad dok imam prikolicu otvaraju mi se svakakvi poslovi za transport, pa je tak danas od jutra. Pošto ja imam jedini u selu profesionalnu prikolicu i traktor.
Hitno moral otpeljat plasične flaše na recikliranje, povratna roba od soka pepsi i coca cola.
Transport je izvršen po pravilima struke, 927 povratnih flaša je na profesionalan način transportiran na otkup. 🙂🚜
Sad kasnije napad u šumu. 🇸🇪👍

Nema odmora vikendom.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,201
Bome ga ima 😂😂😂... Već smo drugi puta kod njega.. Prošli puta u Trs degustaciju kod njega ručak. I toliko nas je bio dobro ugostio da smo ovaj puta i ručak i degustaciju kod njega

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,013
Danas, u svetu Nedelu o_O
Svaka čast, ipak si napredoval i nebu od tebe čitav život gumokrpač ko od mene ključ 13 (y)

A sad imaš materijala za pravni put ili ližeš ko ja zadnji put.
Runda je tvoja :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,103
Sedim vu podrumu i nekaj si mislim kaj bi prešel do Trakoščana jer se tam održavaju nekakve noći kulture. Z druge strane si mislim, a kaj će to meni. Kaj sem vlovil vlovil sam. I to malo mi je teško sačuvati. A i ne znam kak ti performansi dugo traju. Da li bi ja to zdržal prije nego bi dehidriral na čisto. Tam sigurno ne hodaju konobari da pitaju si bu morti ko kaj popil. A nositi nekaj z doma to mi nema nekak smisla. Ipak je bolje da ostanem doma uz svoj lagvić.:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh