• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,037
Prvi var u životu
Svima u životu je nekaj prvi put, neki su rođeni s tim i ne trebaju puno učiti, a ko god ima volju nekaj naučiti sve se može savladati.
Nije nekaj, to vidiš i sam, opala ti šljaka u cipelu, i to je škola....
Samo napred, ni ja nisam neki varioc, a povaril sam dosta u životu. Poslužiti se znam za svoje potrebe.

(y)(y)(y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,037
Eto vidiš, onu prvu zabrusiš i ponovno povariš... sa željezom je lako, možeš ga dodavati i oduzimati dok god u tebi volje ima.
A ove natikače za vodu (kud uđe tud izađe) ti baš i nisu za švasanje jer pravilo za vodu ne vredi za vruče željezo.
Ali, ako su Pakistanci i Indijci naučili raditi bosi, ja ne sumnjam u tebe :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,037
A moja osica je danas rekla ili peri ili u praonu .... drugima si mogel polizati, a ja te čitavo ljeto molim.... i opet je bil rat.....
Ali ja kad primim ručku od minivaša u ruke, ja sam odmah drugi čovek.... neka sretnija vremena budi to pranje u meni....
pokleknul sam i zato jer opet trebam propusnicu za navečer.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,395
A moja osica je danas rekla ili peri ili u praonu .... drugima si mogel polizati, a ja te čitavo ljeto molim.... i opet je bil rat.....
Ali ja kad primim ručku od minivaša u ruke, ja sam odmah drugi čovek.... neka sretnija vremena budi to pranje u meni....
pokleknul sam i zato jer opet trebam propusnicu za navečer.

Ideš opet lizat nekoj drugoj navecer? :):):):)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,037
Ako dobro skuha tanjur bu polizan, kao i uvijek.
a vjerujem u njega....

Najnoviji postovi

Na vrh