• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,515
Cijelogodisnja guma je bolja sada, nego prije nekoliko godina. Tehnologija je napredovala. Obzirom na inflaciju i skupoće, te naplate montaže je best buy. Ja sam uzeo cijelogodisnju michelin i imam ih ravno godinu dana i bas sam zadovoljan. Išao sam u gorski kotar po snijegu, cca 10,15 cm snijega i nisam zapao ,što ili kaj god. Po autoputu normalno drže , vožnja do 130km/h. Za sada nisam imao nekih većih problema,umjerena voznja, sva četiri godišnja doba. Bio je i Jura Sebalj u nekim novinama rekao da je sadašnja all season guma bolje nego zimska prije 10 godina

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,028
Moj osvrt, na jednom autu nexen, 15 cola, neke zimske, voze se po ljetu i po zimi, odlicne. Auto napravi max 5000 km godisnje.
Drugi auto, zimske sava 15 cola, voze se po ljetu i po zimi i ove godine sam primjetio da su postale tvrde nakon 4 godine. I taj auto je za na posel i s posla, max 4-5000 km.
Treci auto, ljetne Kumho, 17 cola, odlicne! Niti zuje, niti proklizuju, odlicne za te pare, ovo im je druga sezona. Danas na taj auto stavljene, sava zimske, 17 cola, uzas, ljuste se nakon druge sezone, ovo im je treca i zadnja montaza. S tim da taj auto napravi cca 15 000 godisnje, od toga 10 -12 000 na ljetnim.
Planiram za sljedecu zimu uzeti i kumho zimske. Jako su mi se dopale

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,862
E da, 100 ljudi - 100 čudi. 100 žena - 200 sisa...

Ja znam da cijelogodišnje neću nikada staviti na auto, razloga je više, ali Chat GPT kaže da su all season bolje nego bilo koje druge, pa ćemo tako i reći.

Ja ću i dalje uzimati srednju klasu guma, nakon treće sezone mijenjati sve četiri i biti miran.

Radije bi sa dobrim sezonskim gumama bio 10 puta u škakljivoj situaciji, nego jednom s cijelogodišnjom pa šta bog da...

A đubre? Đubreta gdje god pogledaš 🤣🤣🤣

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,357
Pustite gume k vragu, ajmo đubar.....istina Bog zamjenski, al bolji nek nikakvi
Zaboravil sliku staviti....
IMG_20251104_204456.jpg

A u međuvremenu unfal...ošo štift na mješaču, taman kad sam ga napunil do kraja....bit će da je dosta za danas

Najnoviji postovi

Na vrh