• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,225
Desktop krampa sam se riješio tako da je otišao u humanitarne svrhe, za surfanje, office i filmove je bio više nego dobar. Sad imam samo laptop, mobitel i NAS s par Docker containera i VM-ova. Iako mi je IT core business, ne trebam ništa osim toga. :) Zeznuo sam se jedino što sam uzeo 7200 rpm diskove pa tišinu ubija povremeno drndanje ispod stola dok se radi neki backup ili update, ali sljedeći puta ću pametnije, prije ili kasnije mora ići upgrade na 4 x 16 TB.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
158
Koji Continental je imala, ASC ili ASC2? Nama je na drugom autu isto novi Goodyear 4Seasons G3 jer u toj dimenziji 175-65/14 Continentala nema pa rekoh idem probati dva branda istovremeno. Znam da nije isti auto i ista dimenzija, ali barem se može usporediti s prošlim ljetno-zimskim setovima.

A što se trajnosti tiče, također prelazim minimalno 70-80k s jednim setom guma i opet prije postanu plastika nego što se potroše.
ASC2 al nisam 100% siguran, morao bih provjeriti, mislim da ih imam negdje u dvoristu tj cekaju te gume jedan projekt koji nikako da dode na red haha

Isti slučaj i kod mene, pa ih zbog toga mijenjam...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,242
Olt 20 diskova. Gruber mi parkiran kod drugog voćnjaka pa mi se nije dalo ići po njega.

Najnoviji postovi

Na vrh