• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,284
Jel trebaš kojeg?

Čistokrvni njemački šarac.

Ako su za ljubimca poklanjam, ako su za jesti prodajem 😂

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,284
Tata im je čisto crni njemački šarac. Zašto su oni smeđi, ne znam
Znači kud kuma su bile 3 ženke, ova velika je jedna od tih i 3 muška

Čisto crni, crno bijeli i bijelo smeđi.

Svi iz čistog uzgoja.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,168
Neznam ni ja, ja sam u tim vodama još početnik.
Gde god sam videl šarca svi su bili bijeli, mislim, tak su ljudi rekli da je to šarac, a jel je ja neznam. Meni za sad moreš reči kak god kad se ne razumijem.

Čudna je ta genetika. Imam bijelo crnu zečicu i sivog mudonju, a ona okoti barem jednog crnog zečića koji obavezno ima barem jednu bijelu šapu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,239
Genetika je priča za sebe.
Tako je u davno doba bio jedan bijeli misionar u Africi. Jedini bijeli u radijusu 1500 km. Jedan dan došao mu se požaliti jedan suseljan. Čuj imam jedan problem. Rodila mi je žena dijete, ono bijelo, a ti si tu jedan jedini bijelac. Kako to objašnjavaš?
Božja volja, veli misionar.
Kakva božja volja? Ne odustaje suseljan.
Dođi malo ovamo, pozove ga misionar. Vidiš ono stado ovaca. Sve su bijele osim one jedne što je crna. Božja volja.
Suseljan se malo zamisli pa veli:¨U redu, slažem se. Ako ti više nećeš spominjati crnu ovcu onda ni ja više neću spominjati bijelo dijete. Božja volja.¨

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,168
Jel bila Božja volja, ili vola i kaj je Regica rekla kad je dimo došel :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh