• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,721
U domacoj pivnici smo na veceri...pa.probamo njihovo domace pivo...prije sam pil lokalno Villacher pivo...oba su jako fina,pitka, lagana piva...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,281
Hvala što me prozvaste. Standard je 22-22,5 gradi. Mora biti minimalno jačine mornarskog ruma. Sve ispod toga nema dovoljno oktana za ozbiljnije poznavaoce tematike i može poslužiti samo za pranje nogu. Na amaterskom nivou to još nekako može proći. :ppozdrav:

“Mornarski rum” (navy rum / navy strength rum) tradicionalno ima:

• oko 57% alkohola (ABV)
  • to odgovara otprilike 100 UK proof, odnosno 57 „stepeni“ u smislu jačine alkohola.
Zašto baš 57%?
To je bila minimalna jačina na kojoj barut natopljen rumom i dalje može gorjeti — praktičan test Britanske mornarice da rum nije razvodnjen.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,497
Ne baš danas, nego proteklih par dana sam pretraživo Internet za nekim podacima i uputama. Prilikom pretraživanja postavio sam upite i na Google Al tražilici i onoj na WhatssAppu. Obzirom da sam dobivao nekakve neobične odgovore, došao sam na ideju to malo testirati s temama, o kojima ja znam sve odgovore.
Nakon desetak konkretnih pitanja nisam dobio NITI JEDAN TOČAN ODGOVOR. Dolazila su opravdanja da ništa od toga nije bilo obuhvačeno u javnim medijima, tiskovinama i na Internetu. Onda sam krenuo učiti ga s točnim podacima i argumentima do detalja, poput objavljeno na naslovnici 24sata u rujnu 2009. itd. Tada bi dolazili komentari izgleda da ste vi dobro informirani.
Uglavnom stekao sam veliku rezervu prema odgovorima i pameti koju nam Al i umjetna inteligencija servira.

Ima li još neko od Vas svojih iskustava s time, napišite da znamo više zajedno. 🥂

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,721
Rjesaval sam matematicke i geodetske zadatke s AI..imao sam ponudene odgovore pa sam probao da mi pomogne...vrlo cesto sam dobivao krive odgovore...cak i odgovore koji nisu bili ponudeni...nije AI svemoguci kako ljudi misle...cak je prije jos losije odgovarao...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,301
S AI nema rasprave ni točnih odgovora ako ne poznajete materiju.

Morate znati otprilike da bi mogli skužiti ako ona nešto pogriješi. Nju treba gledati kao pomoćnog radnika, nešto kao šegrta.

Ja sam ju prihvatio kao takvu i pomaže mi u nekim sferama posla.

Najnoviji postovi

Na vrh