• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,158
Pol od lani. Ta Valtra, Claas, najviše MF-a. Od malih strojeva nekaj vrtnih kosilica, od marki Echo.
Bilo mi je usput, pa sam navrnul, inače ne bi bilo vrijedno dolaska.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,864
Nermine, nisam ja nista lose mislio kad sam napisao da je kamion iz BiH.
Samo sam htio poblize opisati svoje iskustvo.
Ne zelim da se vrijedjas ni ti niti itko iz BiH.
U RH nije nista bolja situacija, osim sto bi se mogao naci kamiondzija koji bi me batinom potjerao i rekao da me se ne tice koga ce on ubiti....
Ma neee,,ja sam napisao da je prvi dio posta,,satira,,jer nikakvo čudo što vozila iz BiH koja idu iz bih su tehnički neispravna,,
I sam sam krajem 90-ih,, vosio autobus na prigradskoj liniji,znao je biti neispravan ,i čak neregistriran,,jednom su me i isključili zbog registracije,, više sam ja oko njega igro i održavao ga negoli firmini mehaničari,,izdržo sam do 2003g.i napustio otišo na biro,,gdje sam i danas,,još nekih deset mjeseci,,
Okreno se poljoprivredi i stočarstvu,,jer tu sam sebi šef,direktor i radnik,,

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,386
Pol od lani. Ta Valtra, Claas, najviše MF-a. Od malih strojeva nekaj vrtnih kosilica, od marki Echo.
Bilo mi je usput, pa sam navrnul, inače ne bi bilo vrijedno dolaska.
Od koliko se otvara sajam, od 8.00 ili kasnije?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,158
Obiđeš ga za uru vremena...nema se kaj ozbiljno za vidjeti-

Na vrh