• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,440
Evo probudio me alarm od civilne zastite.
Pocelo je novogodisnje recikliranje otpada u zabockom CIAKU pa sam isao zatvoriti prozore da mi kobase i salame ne usmrde.
Sad jos Ekoflor, Zitnjak i ko zna koliko lokacija da se porezne knjige usklade za financijsko izvjesce na kraju godine.

A vama i meni ce jos malo i na guzicu staviti DPF filter da ne zagadjujemo.

I ako niste znali...kad zapalite baterije, nema oneciscenja zraka....pardon...to vrijedi samo kad Pripuz zapali....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,379
A to kaj se za badava grijete pa kaj to ništa ne vredi? Koliko su tek prišparali na grijanju u okolici Vjesnika? :confused:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,263
Ovi vele da su oko pol četiri uzbunu digli, izgleda da kod tebe malo kasni buđenje ;)

Ma ništ to, tu zagađenja nema nikakvog, samo zeleno se dimilo....

• Haha
Reactions: ZJ

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,440
A kaj buju nas budili ...da nebi netko kaj pogasil....ovak te zbudiju kad je vec gotovo da te obavijestiju da nema spasa.

Iskreno, kad je alarm zasviral, ja sam mislil da je Putin stisnul gumb.🙈

Najnoviji postovi

Na vrh