• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,303
Vas trojica ste svoje obranili.....fali vam samo onaj četvrti....
Edit, vi ste nas dovde i dopeljali :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,303
A ja mislim da u zadnje vreme tebe pile ovi na ić
Juče Jakopović i Piletić, danas Bačić, a sutra .... i onda neš pil :hahah:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,421
Na početku ove godine resorni ministar Marin Piletić, napravio je prvi veliki gaf. Za socijalu, za inkluzivni dodatak, predvidio je oko 400 milijuna eura. Na kraju se ispostavilo da mu za to treba više od milijardu eura. Zato se s tim odugovlačilo, a u međuvremenu je umrlo dvadeset tisuća ljudi koji nisu dočekali ostvarenje prava koje im je zakonom bilo zajamčeno.
A kaj reči? Ljudi su samo pusti brojevi, koga briga za njih? Zelenog i bahatog Piletića sigurno ne. Da ima i malo savjesti i srama dal bi sam ostavku i maknul bi se iz politike.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,315
Evo napravio klizna vrata 😆....

Aluminij + lexan.

Moram još donju vodilicu I lajsne nekako smisliti..
1000054465.jpg 1000054464.jpg 1000054449.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,292
Dobro zatvori gornju i donju stranu, inače ćeš redovno imati štrige i ostalu gamad unutra. Prozirni silikon će biti sasvim u redu.

Najnoviji postovi

Na vrh