• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,199
Ovo je bila šala. Ali ovo je sad za ozbiljno. Moj pokojni bratić(moja generacija,prerano otišel s 58) je navek govoril: dok ja odapnem,prvo me pelajte v gorice,a onda delajte kaj oćete z menom. I sin mu je ispunil želju. Pogrebnik ga je prvo pelal do kleti,mejaši njemu u čast spili gemišt,i onda na groblje . Žalosno,ali istinito

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,149
I ja imam nepredviđenih sitacija za kraj godine ove 🙈
Trešnja opala i hitila el. kabel sa dva stupa betonska ( struja nije bila u prekidu ). Opale mi još dvije šljive stare, dvije marelice i orah...a na višnji potrgalo grane...
1000028695.jpg 1000028549.jpg 1000028677.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,251
To malo snijega...pa toliko problema...
Kaj bi bilo da je zbilja zapal?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,149
Ne znam, nemam odgovor na to pitanje. I ja se isto pitam. Ajde, trešnja je uz put gde je išel asfalt ljetos pa su odrezali korijen sa jedne strane ali ove ostale voćke, ne kužim....ali, puna šuma je porušenih drva

• Like
Reactions: ZJ

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,299
I kod sebe viđam puno srušenih stabala već nakon malo jačeg vjetra. Korijenje dole im je toliko usko i slabo kao da stoje u velikoj žardinjeri, a ne u zemlji. Stvarno ne znam kako to objasniti...

Najnoviji postovi

Na vrh