• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,738
Razlog da, opravdanje ne.
Je, i ovaj najverojatnije ima razlog, a i opravdanje.
To je moja vožnja, i nije 211 jer to je prebrzo pa sam ja vozio 204 i nekorektno sam kažnjen ..... mozak radi 300 na sat :ppozdrav:

Zaboravih linkić

Posljednje uređivanje:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,220
Ehh, više ni dajci nisu kaj su nekad bili... trenutno moji krampi više vrijede od ove mrcine. Otišla duša u vječna lovišta pa se mora vitlati. Jedva su ga odblokirali serviseri, ima el.ručnu a struja slabašna...
Baš se pitam kakvi bude istovar:rolleyes:
1000029926.jpg 1000029920.jpg

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,220
Ide na servis iz dojčland za nizozemsku a dalje nije moj problem. Samo da ručna otpusti na istovaru 😁

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,738
Kaj za debelo stablo, ako sam dobro shvatil istovar bude negde u servisu.
Tam takvih nepokretnih ima kolko hočeš pa ima za kaj zavezati :ROFLMAO:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,220
To budemo još vidli tomorow, kakva ekipa me čeka. Na utovaru su imali tablete a ja sam popil tabletu za smirenje kad sam to videl. Bem ti mašineriju na tač takvu, miš žicu pregrize, nema dalje...
Muči me ta električna ručna, valjda budu brzo otpustiti znali, na utovaru sam zgubil 45 min, imam još bager za istovariti na drugom mjestu pa po dafčine...

Na vrh