Ja bih to tele prošetao po Zagrebu u špici, neka vide što je prava životinja, a ne ove kurabe što žvale cucke...
Kolega,, najmanje po Zagrebu,, kod mene u selu,,mnogi pojma nemaju kako izgleda krava ili tele,,,nažalost...
Jednostavno narod neće da radi, kaže ima u ,,Bingu,, (u BiH)jevtinije,,,i nema se računa sebi proizvoditi,,,,,
Ovo je ludo vrijeme došlo,,poželim,,da se ponovi 92,ga,93ća,94tvrta,,al samo da se nepuca,,u mom kraju,,naime tad i iako si imo valutu(dojč marke,,USA dolare,swis franke ,,,nisi imao šta kupiti,,tržišta i robe nije bilo,,
Mi na selu,,konkretno kod mene,, imali jednu kravicu,,a nas iz par porodica oko desetoro,,i opstali,bez te nekakve neimaštine ,,od gladi,,
Nažalost i to cucke,, nije samo u gradu već i na selu,,čuo sam jednu koja je nabavila đukelu,,nikakva rasa,,i zove ga,,Sine moj....
@nimrennermin cestitke!! 🍻🍻🍻
da je meni docekat zensko...😔😔😔
Sutra bas dolazi veterinar...
HVALA,,kolega,,eeehh da smo bliže,,rado bih mijenjao za muškića,,zbog čega,,ja ne trgujem,,iz svog turnusa,,hranim za sebe,junad koljem,kad je potreba,,nekako mi junicu teže lišit života negoli junca,,