• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,459

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,961
Ja bih to tele prošetao po Zagrebu u špici, neka vide što je prava životinja, a ne ove kurabe što žvale cucke...
Kolega,, najmanje po Zagrebu,, kod mene u selu,,mnogi pojma nemaju kako izgleda krava ili tele,,,nažalost...
Jednostavno narod neće da radi, kaže ima u ,,Bingu,, (u BiH)jevtinije,,,i nema se računa sebi proizvoditi,,,,,
Ovo je ludo vrijeme došlo,,poželim,,da se ponovi 92,ga,93ća,94tvrta,,al samo da se nepuca,,u mom kraju,,naime tad i iako si imo valutu(dojč marke,,USA dolare,swis franke ,,,nisi imao šta kupiti,,tržišta i robe nije bilo,,
Mi na selu,,konkretno kod mene,, imali jednu kravicu,,a nas iz par porodica oko desetoro,,i opstali,bez te nekakve neimaštine ,,od gladi,,
Nažalost i to cucke,, nije samo u gradu već i na selu,,čuo sam jednu koja je nabavila đukelu,,nikakva rasa,,i zove ga,,Sine moj....
@nimrennermin cestitke!! 🍻🍻🍻
da je meni docekat zensko...😔😔😔
Sutra bas dolazi veterinar...
HVALA,,kolega,,eeehh da smo bliže,,rado bih mijenjao za muškića,,zbog čega,,ja ne trgujem,,iz svog turnusa,,hranim za sebe,junad koljem,kad je potreba,,nekako mi junicu teže lišit života negoli junca,,

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,971
A znam kako ti je...meni prosla bila junica ali krizana, nije bila cista buša pa sam mogao klati...ali nekako lakse decke rjesavam...iako mi se i ovaj mili na pocetku al kad pocne raditi gluposti i kad.mi se sulja na pasnjaku s leda sa spustenom glavom i rogovima prema meni nemam problema 🤭🤭

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,819
Kolega,, najmanje po Zagrebu,, kod mene u selu,,mnogi pojma nemaju kako izgleda krava ili tele,,,nažalost...
,,,..........
Pita klinac mamu kakav je to znak, trokut i krava.
Otpelje ga mati na jedno polje gdje pasu krave.
Skrivao se iza mame jer nikad nije vidio nešto tak veliko

Najnoviji postovi

Na vrh