• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,488

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,047
Od jučer, ali nisam stigao na forum od posla 😅😆

Zorane bravo za tvoj trud, svaka čast.
Dopusti samo da ubacim malo svoje zločestoče. Naime, imam na mobitelu Agroalarm. Koji god mi preparat preporuče, ja obiđem okolne poljoljekarne i uglavnom je odgovor "mi to ne držimo". Imaju samo financijski jako dohodovnu svetu vodicu.
To znači, kakvo god znanje da ja preuzmem - meni nema koristi, jer nemam kanale za pesticide nabaviti.

Vama su predavanje održali zastupnici jednog distributera pesticida, sve super, samo tržište i ponuda zaštitnih sredstava su i Vama i nama upitni.

Najviše Vam vrijedi da ste na okupu, držite se zajedno. Neprocjenjivo u današnjem zločestom svijetu.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,488
Kod nas sve što treba se može naručiti ako nema. A i imamo 10 poljo apoteka u krugu 10 km 😅😆

Mislim da osim tih nekih bio simulatora i par preparata za povrće još nisam naišao da nečega nema što mi treba.

Ali bio stimulatori mi je razumljivo što nema sve u ponudi. A za povrće sam trebao za flance I bilo rasprodano. Ali je bilo u apoteci 20 km dalje, ali mi se nije dalo ići po to..

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,280
20260305_164743.jpg 20260305_164822.jpg
Danas stiglo nekih strojčeka na popravke, Valpadana, honda i nisam pogledao koja je marka mini malčer.

Na vrh