• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,069
Što sam radio jučer?
Bio sam ja i supruga " i dupkom puna VŽ Arena", na jednom valjda "totalno promašenom koncertu":
1000036436.jpg
1000036441.jpg
1000036442.jpg
Ne bi ovo možda nikada napisao, da me nisu "slike krajolika" i kolega @ZJ danas baš negativno motivirali...

E sad da pojasnim otkud moja pomisao, ili bojazan, da je bilo preko 2 sata "promašaja".

Bilo je policije i vatrogasaca, ali na njihovu valjda žalost nije bilo nereda. Bila je i Hitna pomoć, a ni ona ništa nije radila.
Sve to i nije toliki aktualni "društveni problem", koliko je činjenica da nije bilo niti jedne guzice zaogrnute u HR zastavu, niti jednog borbenog usklika hosa, niti jedne nehrvatske službene zastave, totalno je sve u takvoj "ikonografiji" podbacilo i zakazalo prošle noći.
Pretpostavljam da su ljudi iz SLO ili Austrije, a bilo je puno automobila s tim reg tablicama, ostali uskračeni i užasnuti nedostatkom naše več u svijetu poznate "aktualne" ikonografije.

Ako sve ovo moderatori zbrišu, mene kazne ne nem se srdil :ppozdrav:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,285
Odavno sva javna okupljanja morala su biti prijaviti policiji, te da budu angažovani policija, vatrogasci i hitna sluzba. Nakon nemilog događaja u diskoteci u Makedoniji svi u regiji su se obavezali da se niti jedan javni skup nemiže organizovatu bez prijave policiji, izvrsiti procjena rizika istog te da se preduzmu sve neophodne mjere da se zaštite učesnici. Neka okupljanja bi mozda i mogla bez toga ali više niko nesmije jer bezbjedonosni rizik je povećan zbog globalnih nestabilnosti i mogućnosti ekstremista da izvrše ili pokusaju napad ( Moskva ).

Posljednje uređivanje od moderatora:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,573
Ja sam danas poslovno otputovao u Rumunjsku.
Tijekom voznje sam se osjecao skoro kao u HR.
Dio drzave je kao Podravina oko Đurđevca i Pitomače a dio kao potez Gracac - Knin.
Jedino su ceste dosta lose.

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
524
Jesu posložili one kabele po stupovima.

Kod mene optike ne bude još godinama, ali na kaj ono liči kod njih.
Bolje dimni signali.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,069
Jučer je marelica ispod goric (vinograda) izgledala ovak:

1000036533.jpg
A do denas (danas) je (pobjegla) procvala. Denas, z daleka, z balkona se vidi ovak:
1000036584.jpg
Znam da bu mi sad naš Zoran lupil kritiku, ali ja ju nisam stigel pošpricati. (Imam materijal, sredstvo, ali su mi najljepši dijelovi proteklih dana završili v toplicama. Ne žalim, nekak bu, važno da su me složili da sam samohodan.)
Danas sam prvo suprugu "otpeljal v gorice", ostavil ju z dvije kosilice i onda ja "gas v toplice".
Dok sam se vrnul supruga je napravila red u trsju. Drač koji mi nazivamo črevec je bil ponorel, napravil je pravu podivljalu bundu po redima, bilo ga je puno kak nigdar do sad. I ne zmislim se da smo igda kosili po goricama devetoga ožujka.
Ja sam ih ovog vikenda (prvi put u društvu s unukom) obrezal, supruga je sve sredila, radove budemo v goricama nastavili za dan ili dva, jer imam doma voćki pri dedi, pri nama, na gruntu od pokojne punice, kaj da meni sve to baš treba.
Sega (svega) su posla name prepisali.
Ovo je naša nekakva situacija za sad:

1000036585.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,913
bosch rezidba 9.3.2026.jpg
Kaj nebute rekli da i ja ne režem. Evo dokaza. Bosch pro prunner ne oprašta. Sreća kaj sam ih pozabil nabrusiti jer bi bil jedan manje. Ovako su došle samo do pola.

Najnoviji postovi

Na vrh