• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,918
Sto mu jadova. Pa ovo nije za mlađe od 18 godina. Ovo mi liči na hobl mašinu, ona tak poravna da su svi jednake dužine. Želim ti brzo ozdravljenje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,074
Reži pod cvijetom. Ni prvi ni zadnji...
Budem, ali za dan, dva ili tri... brže ne stignem.
(Do "jučer" sam bio na štakama, dugo mi bude trebalo da poletim, a i moram li baš sve napraviti pitam se.)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,511
A što je je. Možeš i preskočiti. Pa malo jaču ljetnu rezidbu i malo jaču zimsku nagodinu.

Frenki F3

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,282
Zoran, ja sam znal da ništ ne znam o rezidbi, ali sad sam 100 % siguran čitajući tvoje postove. Baš me v bad hitiš :ROFLMAO:
Lee Champa, wtf?o_O

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,074
Zoran, ja sam znal da ništ ne znam o rezidbi, ali sad sam 100 % siguran čitajući tvoje postove. Baš me v bad hitiš :ROFLMAO:
Lee Champa, wtf?o_O
I ja se slažem s tvojim stavom.

Naš forumaš @zoran89 je sad prava ne lokomotiva, nego životna formula 1 i nije nikakvo zlo njemu to i priznati. Lijepo je i kao dobrom poznavatelju "ove" problematike, pokazati mu svoju situaciju. Mogao sam ja glumiti frajera, to što nisam, te samo mlatiti praznu slamu, a istovremeno ne pokazati niti jednu sliku. Uvjeren sam da je ovako poštenije.
Dečko se razumije, jednim je pogledom vidio što ja nisam napravio, na lijepi način mi je na to ukazao. Što normalan čovjek treba očekivati više od svakodnevnog života, nego se prepustiti stručnosti mladosti i uživati.
Ja znam da sam u puno poslova opravdano "zaostao", tješim se i vjerujem da ih budem polovio i odradio, makar bio samo "na ler gasu".
@Frenki F3 to "nam" je tak, juri juri svaki naš osobni vlak. Zato je lijepo imati ovakvog dobrog, virtualnog suputnika, na našim putovanjima na bespučima ovog Foruma, kakav je @zoran89.

Zato bračo pijme gaaaa ;) :ppozdrav: .
Jemput se živi pa neka je pošteno.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,383
Jako mi je bilo žao uništiti živo biće, ali morao sam. Korijenje ulazi u septičku i zaštopava, preblizu je krova i udara po njemu čim je malo jači vjetar, susjedu je prekrilo nekoliko voćki, leglo je komaraca i mravi,...

Kad uništim panj i ove beskorisne smreke, ide neka borovnica, ribiz i slično, primam prijedloge za dobru voćku plitkog korijena za blizu ograde. :)

Najnoviji postovi

Na vrh