• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,881
Nije prema naslovu, rađeno je ove dane.
Nakupilo se po "dućanima" pa konačno u vrpu!
IMG_20260311_084858.jpg plavi okvir od švasaparata, onaj crveni trafo aparat prepravljen da daje 17V=
IMG_20260311_084908.jpg dva akumulatora 45A paralelno, da mogu krenuti TV i STEYRa

I susjed "dobro da znam da to imaš" :D

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,075
Imam loše organizirane dane (radi svakodnevnih odlazaka v toplice) i htel sam na brzaka, z kućnog telefona, doplatiti naša 2 mobitela, za narednih mjesec dana i "dal bi gas dalje".
Ne bi vraže, veli robotica z slušalice, "napravi to z telefona koji ima dopuštenje"?! Pa koji vrag, de se zgubilo dopuštenje, godinama živim i delam tak, svaki račun platim čim ga poštar donese (jučer sam i ja bil njihov poštar, opet sam nosil k susjedima njihov račun, koji je završil v našoj pošti...).
Tipkam, poslušam mužiku, skoro da zaplešem i onda, nakon puno uzaludno potrošenih minuta, javila se studentica. Veli mi kao tehničari nešto rade, morate to sad napraviti, ovak, onak, prek one druge, treče aplikacije. "Gospođice stanite" ne pada mi sad sve to na pamet delati, ne bu išlo, ne pristajem. Ili mi Vi ovoga trena doplatite z mojeg računa naša 2 mobitela, kak sam to sam delal godinama i nisam Vas uznemiraval, ili budem izazval i nazval sve Vaše po redu.
Gospodine ja to nisam ovlaštena.
"Postanite evo odmah, odobravam Vam da mi prebacite moj novac", ja nisam zajebant, neplatiša i HR ništ koristi, nego građanin koji uredno plača sve Vaše račune 30 i više godina, provjerite si moju povijest.
Cura je to napravila, ponovo se javila i veli gospodine recite mi brojeve Vaših mobitela, budem Vam ja to napravila. I je napravila, došle su mi obavijesti na SMS.
Na žalost tak se "u s e r u" mnoge dobre stvari u HR. Ova cura je nećija kćerka, učinila je posao za firmu. Pretpostavljam da je studentica koja skuplja đeparac, i moja je mlađa kćerka radila dok je bila studentica na FER-u za T-com. Imaju grde poslovne obaveze. Danas sam naletio na jako pametno mlado stvorenje, koje je sve skužilo i provjerilo u par rečenica.
Tko zna kak bude išlo narednog mjeseca, a išlo je mjesecima i godinama oslično.
Sad su u "radovima" koji nam budu sve samo zakomplicirali. Zar baš mora u HR biti sve tako - naopako.
Riješio sam super sad, a onda tko zna kad... Tugo moja tugo, vode nas nesposobni lezileboviči, život im je strani pojam. Svaka čast ovoj spomenutoj operaterki studentici. Uz takve ima još nade za nas.

Najnoviji postovi

Na vrh