• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,419
Ček, ova dva seniora su se stvarno uzverali na drvo? :D

Dobro da je pored vaše udruge išta ostalo za orezati, produžite malo i na zapad. :D

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,419
Sutra kolega i ja u vrtić idemo rezati 😅😁.

Nemoj da te forumski seniori čuju. Penju se moji seniori na drvo bolje nego današnja djeca...
Svaka čast, to onda samo moji seniori jedva savladaju i stepenice iako su daleko od pravih seniora. :D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,134
Dobro da sam si cukor del nutra.
Ovo sam sad treči put u Ninu u ovoj birtiji kavu pil.
Prvi put
Zadnji put
Nikad više.

A rekel sam dužu i vodu iz špine, kak tek kratka izgleda

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,262
Mateo, Malinska, ista situacija, tamo negdje 96-te godine, gledam, nemoguće...
Kad ono veli konobar, mogu Vam dodati vode, ako želite...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,134
Dobro da sam si cukor del nutra.
Ovo sam sad treči put u Ninu u ovoj birtiji kavu pil.
Prvi put
Zadnji put
Nikad više.

A rekel sam dužu i vodu iz špine, kak tek kratka izgleda

E tak, napokon sam se navčil kak se kava prosi na našem moru.
Kavu u velikoj šalici.

Pa ti nju nakapaj za žličicu ako te nije sramota....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,232
Da konobar zna za sramotu, dobil bi i v normalnoj šalici normalnu količinu. A možda gazda ne zna za sramotu, pa konobar samo čuva posel.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,203
Konobari i/ili gazde se drže mantre, da si i u tih par kapi kave dobio čitavu dozu kofeina. (A da nam nakapaju i malo više vode, na njihovih prodanih par milijuna šalica kave, oni bi na nas potrošili kubike skupe vode...) Troškovi su to njima.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,203
Nemam nikaj protiv još jedne dobre kave. E sad @nimrennermin daj nam ponovi recepturu, kaj da smatramo "pravom Bosanskom" kavom. Nisam siguran sad u izraz, da li kava u "filjđanu", ne zamjeri mi ako sam promašio s izrazom i šefa i stanicu.
Ova tvoja "šalica" mi je nekak bolje slična za SLO Barcafe koji mi načešče kupujemo.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,018
Kolega plus,,,tradicionalno je da se ispija kafa,ili kahva, iz fildžana,,,imamo mi i njh,,al ovako iz male šoljice,češće koristimo,,

Najnoviji postovi

Na vrh