• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,976
Cijene su visoke i šarolike , ovdje npr. zadarska placa vezica 10 eura dok recimo u Puli mac 4 - 6 eura e sad ovi Pulski maceti su dosta manji od ovih zadarskih. Dok recimo u Zagrebu se cijena kreće od 50 - 60 eura za kg.
da82facf-0e9e-4648-a5a8-598a1222ee24.jpg
Svatko ko jednom bere bljuš ili šparoge more ih znati prepoznati za cijeli život ako pak to ne uspije onda ...... neka si kupi neku pašteticu a toga ima ne svakom uglu i već ima sve prerađevine u njoj samo što ne zna koje! 😆

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,168
Neznam jel ovo šparoga ili bljuš ali to moj tata uzgaja doma.
Baš bum probal s jajima ispeči jer nikad to nisam jel a nisam ni ljubitelj zelenjave.

Vi koji kužite napišite kaj to je i jel dovoljno veliko za berbu i kaj se jede. Samo cvijet ilo i dio stabljike, a ja javim jel mi fino kad probam

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,406
Pa dobro je, ali je malo. Ja sam dobil isto danas, 5000 eura, isto nisu nić povećali od lani. Ali nekak bumo probali i stim speljati.
Mene je općina zajebala. Ili sebe 🤔. Lani du dali 40 eura nama penzičima,sad 4000. Valjda su im nule pobegle :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,168
Ove su odlične za dijareu. :LOL: :p:oops:
Je onda ih nebum ni probal, a mislil sam ih malko u špek omotati pa jaja dodati.... bude onda samo špek i jaja.

Mene je općina zajebala. Ili sebe 🤔. Lani du dali 40 eura nama penzičima,sad 4000. Valjda su im nule pobegle :hahah:
Da ste vi kakvi penziči uplatili bi svaki po 400 opčini da pomognete radničku klasu.
Ti ljudi moraju na posel iči pa imaju troška a vi morete i doma biti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,072
Ne dirajte penziće gda su dobre volje. Ve smo spali na bljuš i sličnu zelenjavu. Još malo i jajca si bumo mogli speći samo gda si sednemo vu koprive. I kaj onda preostaje. Samo barikade, kad već nismo za juriš. Nema više ni radničke klase kaj bi delala. Najviše ih je pod radnim vremenom na forumima i društvenim mrežama, a oni bi trebali biti naša budućnost. Hebeš takve težake, a onda i takvu budućnost.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,406
@lijeska,ak buš trebal kakav motor za šajku,imam ti ja jen od kosilice. Potrošnja,prava sitnica,sigurno manja od tebe :ppozdrav: :hahah:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,072
@lijeska,ak buš trebal kakav motor za šajku,imam ti ja jen od kosilice. Potrošnja,prava sitnica,sigurno manja od tebe :ppozdrav: :hahah:
Zahvaljujem na ponudi. Nekaj razmišljam kaj bi sklepal doma jednu brodicu za šoder grabu. Kad je bal nek je bal na vodi. (y)

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,406
Svi bi trebali imati kakvu brodicu kao i Noa, nikad ne znaš kad će potop...
I čuvati ju iza garaže. Motor,naravno posebno,u garaži. Kad najave visoki vodostaj,zmontiraš motor i čekaš da more dojde k tebi 🤭

Na vrh