• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,438
A gledaj, ovo što se događa nije od Boga nego od vraga i nitko ne zna što se sprema. Nekad kad je Panonsko more bilo tu, Medvednica, Papuk, Psunj i druge planine su bili otoci tako da sve ovisi koliko si visoko. 🤣

• Haha
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,078
Osmak minimalno, ali je još bitniji zvuk. Inače nije to to, barem tako vele oni koji znaju tu tematiku. Predlažem da im se otvori posebna tema, a ako je moguće i na posebnom forumu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,262
Onda mi ne bu dost motor od kosilice, kak ni @lijeskakc
@Deda Marek jel imaš nekšnega jakšega, samo da nije od 533?
Ma naj odma paničariti.
Imaš ti doma se kaj trebaš za to.
"Prava plovila" imaju ne jeden, neg dva, ili više motora.

A ti doma imaš traktoreka kosilicu, te ima minimalno 12 konja, ak se ne varam imaš doma i lani kupljenu samohotku, z dobrim starim B&S 190 cc. Jeden ti bude glavni drugi dodatni, ili pomoćni motor.
Za lakše manevreranje v gužvi si složiš od flakserice, onak kak imaju u Vijetnamu, ili Koreji ma tam negdi, na mesto glave z flaksom, zašarafiš gore nekakvi propeler od ventilatora i manevriral buš z tim bolje neg oni vagone na železnici, sim, tam, levo, desno.

Znači ne trebaš odma klonuti duhom i prejti v paniku, samo iskoristi domače resurse i vužgi brigu na veselje, ups :unsure: ne znam kak buš z Coctom postigel prave tonalitete, ali buš se ti nekak snašel.

Za porinuće u pozadini pustiš onu staru lijepu: Plovi, plovi, plovi mala barkaaaaa 🎶

I vidiš da uopće nebuš trebal motora od fergusona za tvoju plovilicu 🥂:devilish:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,173
Veli pjesma:
Tatek su mi rekli naj se ženit..... babica pak naj bogata bu, :ppozdrav:
I sad je pjesmi kraj....

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
531
A moraju baš svi cilindri biti isti, ja bi našel morti jednog tomosa, pa od pucha, od štilovke je isto nekam pospravljen, ak nebi bilo za V8, dalo bi se zvijezda ili bar trokut skombinirati.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,078
Imaš ti već barikade prema susedi 🤭. A da si delal,bi si jajca z barke namakal,a ne hadral po koprivama i čekal poticaja
Dok sem bil mladi mi se nije delalo, smetale su mi ruke i zato ve moram delati. Bil sem jebiveter. Denes se za takve više ne govori da su jebivetri već da su influenceri. Kao to je lepše za čuti makar se svodi na isto.

Najnoviji postovi

Na vrh