• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,139
frezanje 11 2026.jpg frezanje 12 2026.jpg frezanje 13 2026.jpg
Došlo na red i frezanje da se malo mašina razgiba, a i ja da potrošim nakupljene kalorije.
Već sam htel prije napisati, ali sam odustal. No budem napisal svejedno. Predlažem administratorima da naslov teme promijene u Što smo radili danas, a može i u Kaj smo delali denes. Zahvaljujem unaprijed i pozdravljam.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,618
Ima veliku guzicu pa izgleda nakaradno 🤣. Ali gore još ide korpa pa će još nakaradnije izgledati 😅
1000064834.jpg 1000064833.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,245
Došlo na red i frezanje da se malo mašina razgiba, a i ja da potrošim nakupljene kalorije.
Već sam htel prije napisati, ali sam odustal. No budem napisal svejedno. Predlažem administratorima da naslov teme promijene u Što smo radili danas, a može i u Kaj smo delali denes. Zahvaljujem unaprijed i pozdravljam.
To si mogel i za sutra ostaviti, ako nas onaj idiot večeras istrebi badava si se mučil.

Za drugi dio oko naslova tem molim pojašnjenje u pp.

Najnoviji postovi

Na vrh