• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,987
Ako Narančasti opali atomsku bombu noćas, idem u Bosnu da se spasim, tamo smak svijeta neće skoro doći...
U Bosnu idu oni koji su u Rvackoj maznuli oreje. Mislim da ne možeš tam niti kao turist na "burek sa sirom"

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
Sirnica
Zeljanica
Krompiruša
Tikvenica
Jedino burek nije mesnica.
Za njega se zna da je burek, a ovo ostalo gore napisano su pite, a burek može biti u zvrku, sjeckani i meni najdraži, na kile.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
Ove su odlične za dijareu. :LOL: :p:oops:
Imaš ti prav, sračku sam dobil od njih.
Ali sam zato danas kad sam travu kosil ostavil još jednu kiselicu da mi ublaži probavne smetnje. Več sam zaboravil kakav kiseli okus imaju

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,979
Kakva je to pak biljka? Nekako mi liči na "šćavicu" to je lokalni naziv za taj korov koji naraste i do visine jednog metra , razgranat je i grane idu u vis skoro do glavne stabljike. Kad sazrije je tamno smeđe boje i drvenaste stabljike i može tako izdurat cijelu zimu. Sjemenke ima kao peša (crvena ili žuta stočna repa). Ima još jedan lokalni naziv "arbeta".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
Obična kiselica, neznam jel to kod vas raste. Kod nas na livadama raste.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
U Bosni pita sa sirom, a pri nama Uskršnja pogača ili ti pinca.
To su te za koje sam ja čul.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
Može biti, nisam za to čul, do sad.

To me sad podsjetilo na jedan događaj.
Idem ja sa ekipom prije par let na off road na Kozaru. Čim smo prešli Kozarsku Dubicu i približili se Prijedoru čirilica.
Normalno, mlađarija nezna čitati.
Pitam ja ovog jedno malo pametnijeg, znaš kaj ono tam piše?
Nemam pojma.
Piše sirće, a znaš kaj je to?
Kaj ja znam, valjda mali sirić .....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
Veli meni moj tata danas.
Sinek, bi ti pofrezal onu prihranu kaj si lani na jesen posijal. To mi je prijatelj dal neko zimsko sjeme 7 vrsta trava kaj more zimu prezimiti.
Nemaš ti brige, ja bum to rešil.

Kad je videl s čim sam krenul samo me pital jel ju stvarno hoču uništiti.
Ne tata, neču ju uništiti, hoču ti dokazati da je bolja nego ona kineskinja kaj si htel kupiti.
Ovak je to izgledalo u prvom prolazu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,266
A ovak izgleda nakon dva prolaza.
Sutra (ufff, ne sutra, sutra sam obečal da idem u Kumrovec, fučkaj ga @ZJ temi neku večernju kartu pa skokni sutra do Amerike da ne gledaš slike od kojih ti se povrača ili nemoj iči na forum, a kad dođeš imaš gore ono da označiš sve teme pročitanima.
To kaj sam obečal @nimrennermin -u bi još nekak i slagal, ali kaj bum sa stršenom, pročitala je kaj sam napisal).
Uglavnom, prekosutra bum prešel još jednu ruku, malo je mokro bilo, a veli da je dobro da par dana prejde prije sadnje, a i onaj briketirani gnoj moram još širom baciti.
Zadovoljan sam kak se Tomosica s tim izborila.
Bi ja sa onom večom ali lenčini se nije dalo kotače skidati i motike metati...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,147
Sretan put i pozdravi sve vu Kumrovcu. Ako još padne kakva slika onda bi to bilo to. Ako trebaš odgovarajuću kapu mogu ti ju posuditi, ali da mi ju vrneš jer bu mi možda ponovno zatrebala.

Najnoviji postovi

Na vrh