• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,843
@lijeskakc, taj sarkazam, koji si rekel je ...zapravo gruba istina.
U ovoj se zemlji ne cijeni znanje, nema ga se gdje primijenit: industrije nema, a ono kaj ima treba priučenu radnu snagu. Ono malo lasi mi se digne kad banka nudi "novi proizvod"...a kaj oni proizvode? Samo sebi zaradu...
Dobrog majstora ili stručnjaka za pravo nitko ne želi (ne treba), jer je em preskup, em neekonomičan (jer onda i one oko njega moraju bolje platiti).
Zato je bolje da se mi bavimo "kreativnim stvarima" i ostvarujemo sportske uspjehe, dok nam dimljeni "kradu plaće i radna mjesta".

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,843
@Prolupali, pa podaj se naslovnom...sva ti vrata budo otvorena...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,203
Popiti kavicu, sve lijepo dogovoriti natenane, dobiti partijsku člansku iskaznicu, dizati ručicu kada ti vele da ju trebaš dignuti i to ti je recept za uspjeh. Kakve škole, intelektualni napredak i ostale gluposti. Samo se više ne smiješ vratiti u rodni kraj. Ako se i vratiš tamo će te svi slati u rodno mjesto. Debela koža i život bez obraza ipak imaju svoje posljedice. Ali koga briga za njih?
Gogolj je napisao roman Mrtve duše. Puno puta sam se toga sjetio kada su bili izbori. Sada bi netko trebao napisati roman pod nazivom Prodane duše. Materijala ima na pretek, za par tomova.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,843
Slažem se kolega, ali bojim se da je identična "partijska stega" u svim strankama koje tam sjede.
Trebaju novi ljudi, a toga nema na vidiku :(

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,341
Je, još kad bi me neko znal cjeniti pa nagraditi zbog takvih improvizacija....nema veze, ja sam opet sam sebi dokazal da onaj koji se zna snajti ni a wc-u nebu ostal gladan.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,325
Gdje je kolega @plus? Zna li netko?
Znam ja.

(Danas sam predao malu pomoć, u vidu besplatne usluge popravka traktora s nedostajučim rez. dijelom, jednom mladom poznaniku skoro tvojih godina, ili malo starijem... Vrlo sam smiren i zadovoljan sada, nakon toga.)
"Sjetite se Svi onih riječi: spremi to za udavaču i prodaj, utopi to nekome, riješi se toga, zajebi drugoga, itd. Njemu su utopili "naložen i neispravan" traktor, ima troje djece, bezbroj briga i utopljeni traktor. Vidjeli smo ga supruga, zet i ja, pred večer, jurio je njime, sada znam uspio sam, pomogao sam mu." Svi se na sve strane predstavljamo pravednicima, vjernicima, moralnim osobama, a bez trunke srama uništavamo tuđe sudbine, utopimo ih sam tak, valjda iza toga ponosno likujemo i brojimo krivo stečene Eure."

Za svaki drugi odgovor uvjeren sam da mogu posuditi gotovo "univerzalan tekst" napisan pred dan dva, još jednog prevarenog i mislim razočaranog gospodina, slika mu je na kraju, budete ga prepoznali.

1000039807.jpg

1000039809.jpg

1000039811.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,121
@plus žalosno, ali upravo tako mi je prošao i prijatelj...dugo tražio i bio sretan da našao traktor, kupio a sad je već mjesec dana bez njega...sve živo se popravlja na traktoru, a kao dobar, ispravan, sve radi...
ja prodao pred 2 mj auto(100% ispravan jer sam ga i sam koristio i održavao) i prođe mi kroz glavu da se nadam da je sve ok dečku s autom, jer mu nisam htio nešto "uvaliti"...al dns je svima to nebitno...bitno da ode, a nema veze dal se pokvari onog trenutka kad ode s grunta...

Najnoviji postovi

Na vrh