• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,370
Možeš krenuti, za račun se nemoj usuditi ni pitati jer onda ne moraš ni dolaziti, kak nisam ni ja pital za cjenu lješnjaka kad si mi ih donesel (y)

Ako nisu obruči z lagva scureli zemi flašu od pepisija one kiseline z podruma :hahah:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,669
Vjerojatno je. Ali nije ni neki krov. Gore ide lim. Možda ubacim još jedan stup na sredinu ako mi negdje ostane.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,877
Stanes unutra? 🤣🤣🤣
Rekao meni zenin ujak, nika nemoj napraviti kucicu za psa dovoljno veliku da stanes unutra...😂😂😂😂🤣🤣🤣
Krivo ti je rekel… bolje da staneš v pesju, neg da si beskućnik… ;)

@zoran89
- zakaj imaš dvije visine krova (koji je razlog)? Sad imaš potencijalno mjesto za curenje.
- zakaj nisi slijedil nagib gornjeg krova? Izgledalo bi ljepše i teže bi zamakalo zid.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,234
Rekla bi moja susjeda: ¨Nemoj tak duboko¨. Znam da voliš pokazati kaj tomosica more, ali tu bu sjeme propalo pola metra duboko i nebu ga van do jeseni. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,877
Daj naj...
Bar bi ti, ko pravi, iskusni, susjedoljubac trebal znati da susjeda želi upravo suprotno ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,669
@zoran89
- zakaj imaš dvije visine krova (koji je razlog)? Sad imaš potencijalno mjesto za curenje.
- zakaj nisi slijedil nagib gornjeg krova? Izgledalo bi ljepše i teže bi zamakalo zid.

Teren pada i bilo bi mi onda jako visoko na donjem dijelu. Praktički pola metra od gornjeg krova. Ovako mi je ljepše i praktičnije. I moja mala skelica je dovoljna

Nisam slijedio nagib jer hoću moći hodati po ovom krovu zbog čišćenja gornje rine. Izrade fasade itd.

Najnoviji postovi

Na vrh