• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,734
Da. Pošto grijem radionicu. A znam ako vratim stvari u taj došupak da ih više nikada neću izvaditi. Pa da evo stavim stiropor

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,496
Joooj, ploča na ploču ne ide tako, još samo reci da si lijepio točkasto. :D Znači, ploče moraju ići na preklop odnosno okomiti spoj u jednom redu mora biti otprilike na pola ploče donjeg/gornjeg reda. Ljepilo se stavlja na rub i u sredinu ili točkasto ili W, tako izbjegavaš propuh iza stiropora. Oko prozora i vrata idi iz jednog komada.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,138
Spominješ propuh! On je poželjan jer odvodi vlagu između ploče i zida, s tim da gore na kraju mora biti otvor.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,734
Ide na posmak. Samo je taj srednji red zajeban jer sam s krive strane krenuo jer me mater nasekirala da će zvat cigane da pokupe moj drlog. Svi ostali redovi imaju posmak.

Lijepim pu ljepilom. Krug oko ploče i w u sredini

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,496
Spominješ propuh! On je poželjan jer odvodi vlagu između ploče i zida, s tim da gore na kraju mora biti otvor.
Ne, nije, vlaga je tu jer se izolacija nestručno lijepi, zrak ne smije cirkulirati. To malo vlage što se stvori iz prostorije će izaći van kroz stiropor jer je dotični paropropusan. Ako radiš tako kako pišeš, slobodno zguli svu izolaciju jer nema smisla. Za propuh se radi ventilirana fasada.

Ide na posmak. Samo je taj srednji red zajeban jer sam s krive strane krenuo jer me mater nasekirala da će zvat cigane da pokupe moj drlog. Svi ostali redovi imaju posmak.

Lijepim pu ljepilom. Krug oko ploče i w u sredini
I mene moja tako sekira, radim sve oko kuće kako znam i mogu i onda mi soli pamet umjesto da pomogne i pokaže svojim primjerom. Lakše joj sjediti u kući cijeli dan i drobiti, ne vidi ni sunca ni mjeseca. :D

Najnoviji postovi

Na vrh