• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,370
Puštal mi je samo jedan, ali sam ga onda malo okrenul, ponovno stegnul i nema ni kapi slinjenja. AC pumpu sam davno zamijenil sa električnom i nema problema. Posebno dobro dođe kada se mijenjaju filteri jer ih nafila i nema problema sa odzračivanjem. Traktor odmah upali normalno kao da se nije ništa dešavalo sa filterima. ac imt2.jpg

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,105
Zatvorili mi put do voćnjaka jer slažu prugu. Zato sam danas iskoristil dan za poslove oko hiže (čitaj podruma), a usput sam na fergiću promijenil ulje u motoru, bosch pumpi, promijenil filtere goriva, očistil filter zraka i nalijal novo ulje u njega, opral kiler i sad čeka nove radne pobjede.
To večeras treba proslaviti u hiži,,nije to mali poso,,,,,,,

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,756
Bila je onak. Poprilično gusta i morao sam ići prvom sporom da ju pošteno sažvače...

Protein li la, hektolitara dobar
1000068777.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,425
Kod spomena ptičica i srna, lijepe su i obožavam ih. Prijašnjih godina su mi se po goricama špancirali divlji zečevi, naravno i radili štetu u vidu uništenja mladih trsova. Od prošle godine vide se sve više tragovi dolasci srna, a več nas i susjedi zapitkuju "ste skužili da vam dolaze srne". Ma na žalost jesmo, tragova ima sve više.
Nekakvo novo vrijeme...
Doma po vrtu šeta jež.
U djedovoj šumi su lovci instalirali hranilište za divljač i polako i mi budemo podivljali ;):ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,370
Ljudi su podivljali, to je sigurno. Ratuju svakodnevno, betoniraju, proizvode sve više i više smeća, zagađuju zrak... sustavno i nepopravljivo uništavaju prirodu i majčicu zemlju. Svakodnevno nepovratno izumiru deseci vrsta životinja na kugli zemaljskoj. Ali koga to briga? Ljude to puno ne zamara. Oni i dalje rade po svome, sve u cilju zgrtanja što više novaca i blaga. Čovjeku nikad dosta. Nikako da shvati da nema deset želudaca i da to blago ne može odnijeti na onaj svijet. Ne brine ga kakvu će prirodu ostaviti na uživanje svojim pokoljenjima. Bitno je da se ima samo danas i to što više i više. Granice kao da nema. O da, ima, ima. Priroda nam to naplaćuje sve više i više, a mi jadni plaćamo ceh za svoja nedjela, ali teško nam je da se mijenjamo. Od prirode stvaramo neprijatelja umjesto da uživamo u njoj i živimo u suklađu sa njome.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,605
Ljudi su podivljali, to je sigurno.
Neznam kaj reči, ono jučer u ZG.....
A danas čitam.... ma .... zadržal bum mišljenje za sebe.... možda neznam detalje, možda su novinari i napuhali dio priče ali gde je vatre tu je i dima.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,756
Znači u 2 sata smo primili 90 uzoraka rakije na ocjenjivanje i podijelili 1500 sadnica rajčice...

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,025
Kakva simpatično-ironična situacija sada. hahaha

Prskam suncokret i nailazi jedan poljoprivrednik iz sela.

Staje, gleda. Ja izlazim, rukujemo se i pozdravljamo, par riječi i kaže on meni: "Znaš, Vi s velikim prskalicama jako dobro morate paziti da ne oprskate drugome."

Ja se smijem i odgovaram: "Istina, ti si živi dokaz da je tako."

I pokažem mu prstom na moju ćelavost na uvratinama, a on ima preko puta ječam.

IMG_20260529_190112.jpg

Sjede čo'ek u auto bez pozdrava i ode. Niš, ja mahnuo i nazad u traktor.🤣🤣🤣

Pouka priče, ne seri drugima prije nego pogledaš sebe, ima prskalicu sa 18m granama, gdje god se okreće nekome najebe usjev do...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,605
Friški zrak (dok je bil, jebaj ga), zafrkancija na nivou, dobra ekipa... interesntna dva dana, a sutra veliko finale.
Žućo još ima pogon, a vozač i suvozać nagon.

Najnoviji postovi

Na vrh