• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,831
Dok nema drugega dobra je i piva. :ppozdrav:
Ti imaš problem, i to veliki problem.

Uglavnom, kolegi je usljed silne količine alkohola otkazala pumpa pa bumo stavili drugu, jaču da bi on mogel dalje uživati u svom poroku....
Ali problem je kaj sa ovom novom, jačom, pumpom ide i ovaj mali kurčić.....

Slušam, kaj i kak dalje. Želiš da pumpa bude nesigurna ili da skratimo spravu?

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,081
Ja uvijek velim, da stoji doma, nebi se pokvario...jbg,godina proizvodnje
Ha vidi gle kako bi rekao jedan moj kolega. Uvijek kažem, za preživjeti dan je potrebno 2 šnite kruha i 2 litre vode, a ima dana kada ne treba ni toliko. E sad, mi muži smo programirani, barem dobra većina, ako u danu ne napraviš barem nešto korisno, osjećaš se beskorisno, pa onda svi radimo neki k, pa makar i bezveze hahaha

Kada sam došao do osovine pogona kipe, probao rolcangama, naprijed - ne ide, nazad - jedva da ide, malo naprijed - nazad i progutalo je šta god da je bilo.

Upalio nakon toga kipu normalno, sve radi, čulo se da je dva puta lupilo u ruci i to je to, gledao u prikolici, ali nisam vidio što je. Kako god, gotovo je.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,503
Samo ne kratiti spravu. Jedan moj, sad pokojni, sused je znal reči: ¨Bolje živiti jedan dan kao car nego godinu dana kak bogec¨. To je znal reči onda gda sam ga špotal zakaj tak puno pije i jede masnu hranu.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,131
Piva ko piva, ne valja ni jedna....

Ovo je tišina sa pogledom gde bi ja bil sutra spreman leči na vječni počinak... Jebi ga Bosanac, moj, prekrasna mi je tvoja zemlja ja bi rado da pola mene tam završi, a pola ovde, ali ako bi moral i mogel birati bilo bi to ovde.

Ima i zato rješenje,,,znači kad dođe sudnji dan,,,onda te spakuju u dvije urne,,,jednu istresu u Unu a drugu u Koranu ili neku drugu rijeku,,,ja bi lično volio da mene isprate na taj način ,,pošto užasno mrzim one rituale,,,

Najnoviji postovi

Na vrh