• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,406
Znači, na dijeti sam :hahah:
Najvjerojatnije.

Htel sam na jučerašnjim slikama pohvaliti štruklje od sira ali znam da svi budu vidli da njih ima manje pa budu znali da sam se opet ruksak nametal.... ja sam znal da je desert negde skriven, a nanjušil sam kakav bude i zato sam se šparal na kotlovini.
Žal mi je samo kaj se s gazdaricom i curama nisam pozdravil i pohvalil ju pa bum Plusa zamolil da to odradi umjesto mene.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,687
Mislim da me nisi baš pretekel v štrukljima. I moj ruksak nekaj stane. Ovo zadnje sam ja jučer obavil (pozdrave curama) u poruci Plusu. Meni je bilo jedno ugodno,prijateljsko popodnevno druženje 👍🥂.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,406
A ljepote... :love: Je li to Zagorje?
Pozdrav i suhe Hercegovine :ppozdrav:
Bila bi sramota da ja ijedno slovo o slici napišem jer ja sam samo iskoristil priliku za fotkanje.
Da sam im ja gazda nebi ih slikal jer bi me sram bilo.

Vlasnik i onaj ko ih održava je kolega @plus pa bude on napisal koju

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,823
Teško da "morem" bilo kaj novo, ili pametno napisati, a nema ni posebne potrebe.

Imali smo jako lijepi jesenski dan.

Moja ideja da se najdemo gore, na brijegu, v goricama, a ne doma, je Vama iznenada i neočekivano, malo bolje zakomplicirala dolazak i da nas u toj našoj divljini pronajdete.
Mislim na "komplikacije s željeznicom i zaprtim prijelazima pruge", radi kojih ste se morali voziti kroz pol svijeta preveč.
I onda ste nas još morali iskati: po bregima sim, po bregima tam, gor, pa dol, dobro da ste nas i uspeli najti.
(Ja sam si mislil da budete Vi i duže lutali, pa sam zato kasnil z pripravom kotlovine ;), ste me ugodno iznenadili. Jako dobro se Vi dva snalazite po bregima, skužil sam ja sad Vas.)
🥂

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,251
Narabno bil odojak i ostalo kaj ide uz to
Nisu mi dali više slikat :ppozdrav: 🤣🤣

Prilozi

• 20261003_124936.jpg
    20261003_124936.jpg