Evo ja u subotu imo srecu u nesreci.Kosio striznom kosilicom izmedju sabljika(mlada suma)pa crkla,cijev rasplinjaca rasklimana pa tu vuce zrak a nemas alat i jos bi trebo vruc aspuh skidat da dodjem do jednog srajfa🙉.Kazem sreca vu nesreci,jer nije krenulo po planu pa sam doso do sina koji je kosio trimerom i rek mu ajmo doma dosta za danas a bijase i dosta vruce na suncu.
Pozovem ja svoju ljubimicu Aru (Sibirski Samojed,pas)koja je lezala u hladu.Vidim nesto cudno hoda a vuce joj se neka trava izmedju nogu pa kazem sinu da joj makne tu travu valjda joj smeta.
No vidim ja da nju nesto zanosi i ona lijega nemoze stajat,skuzio ja ,valjda joj sunce naskodilo,toplotni udar i brze bolje polijao joj glavu vodom da je malo rashladim.
Spremili mi na brzinu stvari,reko idemo odmah do veterinara da mi Ara ne ugine,gledam putem u retrovizor kako je jeli ziva.
No vidim da se digla na noge i da stoji te promijena plana,prvo kuci da se presvucem pa cemo onda veterinaru.
Stigosmo kuci(7km) otvorim gepek a ona polako iskoci iz auta i izgleda normalno,fala bogu sve u redu,evo i danas ujtru u 4h kad sam kreno za AT me pozdravila.
Neznam kako bi mi svi brez nje posto ove godine mi ide sve nesto naopako,Korona,samoizolacija a taman odlucio pravit zube,umrla iznenada punica,nisam proso tehnicki s C5 a moro bi previse ulozit,zeza kosilica a budala jednu dvotaktnu dobru prodo,valjda je to sve za ovu godinu,samo bi mi jos trebo drugi val.