• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
O

ObrisanŽ28

Guest
Onoga iz seizmološke službe.
Jučer čitao i napadali ga rekao je da će biti još jedan potres.
I nažalost bio je ostaneš preko noći sirotinja.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,913
Grdo grdo.....ljudi prestrašeni, a nemreš im reći da bu bolje. Stisnimo zube i pomognimo jedni drugima.
U mojem selu oštećena crkva, na dosta štala zabatni zidovi, na sreću niko ozlijeđen IMG-20201229-WA0015.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Iskreno saosjećanje,,, a i sućut,, nastradalim,,,
strašno ovo što gledam,,, kažu da se i u mom kraju osjetio taj potres,,,a ja krave hranio pa niš osjetio nisam,,,
Samo se pitam jedno,,,jel nam priroda uzvraća udarac,,,,

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Meni je srušilo boce plin i kisik na plinu otrgnulo sigurnosni ventil srećom nije bilo ničeg u blizini da bi boca sa glavnim ventilom lupila. Taman dok sam došel s posla to namjestil i naslonim se na auto i opet osjetim kak mumla i trese negdje oko 18.57 ak se ne varam.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Sve je ovo žalosno,, kasno je za ravnotežu,, mi smo krivi,,,
vidi .... najpoznatija rijeka u mom kraju zove se Spreča,,
prije nekih 45 godina smo je pili,,, i nikakvih crijevnih oboljenja,,,
a sad nevjerujem da u njoj ima ribljeg fonda,, a i da šta ima,,,, jadan je taj ko to proba,,,
Qtprilike ide ka apokalipsi,, kataklizmi,, i kijametskom danu,,, mi ljudski rod smo tomu krivi,,,, nažalost....

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Kod mene je jako grdo treslo, moja curica od 18 mjeseci jos pokazuje s rukicama kak je treslo.
Ja mislim da u Gorici jos nema struje. Kod mene u selu ima, mi dobivamo iz Zagreba, Klare, tak da ima.
Treba nam solidarnosti i dobre volje da pomognemo koliko god mozemo, od ovoga zla svi mozemo stradati.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Suosjećam sa svima koji su stradali i da mogu došao bih sa traktorom i pomogao raščišćavati, trebamo si pomoći u ovim strašnim trenucima.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Jaaaako velika nesreća, a najgore je kaj ima ljudskih žrtava. :( Strašno.

Vjerujem u znanost i smatram da na potrese čovjek nema nikakvog utjecaja. Nažalost, a kakvi smo (ljudi općenito) možda i na sreću. Na klimu imamo utjecaj i kaj smo napravili. :cry: Sve zbog božanstva zvanog novac. :mad:

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Dobro veliš kupljenec...od 12 sati me muka drži i teško budem zaspao

Tek u ovakvim stvarima vidiš kako smo zapravo samo nemoćne figurice kad se zadesi ovakva nesreća...

Samo se nadam da ne bude tog još. 😧😦

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Evo da i ja nešto reknem,
"imperij uzvraća udarac"
Još davno u bibliji napsano
"a kad dođe vrijeme suda kukajte i molite"
Sad tek vidimo koliko mi ljudi žalimo, vičemo galamimo, pitamo se kako? zašto? čemu?, a u biti tek je počelo, i već halabuka da cijeli svemir treba o tom pričati, a mi nitko ne čujemo dok priroda vrišti od tog što joj mi radimo.
Moja sućut obiteljima stradalih,iskreno žaljenje sa svim obiteljima koje su imale ikakvu materijalnu štetu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Kod nas (u VŽ) se današnji potres osjetio "zaista jako".
Dok sam "iza drmanja", za kojih dvadesetak sekundi, primio obavijest na aplikaciju za potrese na mobitel i vidio podatak kolika je bila jačina potresa, te gdje je točno bilo, znao sam da bude velika katastrofa.

Odmah iza toga sam kontaktirao jednog "posebno dragog mi prijatelja" ime sad nije nimalo bitno (mnogi bi znali i znaju tko je ta osoba) i cijeli dan donekle redovito održavam kontakt, on je iz direktno pogođenog kraja i naprosto nije za vjerovati koliko se on dobro nosi sa svime što je snašlo cijeli taj njegov kraj. Poslao je meni i još nekolicini ljudi i na e-mail par slika, koje samo dodatno pokazuju kakvo se veliko zlo dogodilo.

Ovdje kod nas smo svi pod žestokim dojmom, mnogi još uvijek i pod stresom, svi zaista suosječamo sa žrtvama i več su pokrenute i određene humanitarne akcije, ovdje kod nas i oko nas, od institucija do prigradskih DVD-a.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Bome nije ugodno...stradale sve stare gradnje manje vise..zabati..krovovi..ima svega.
Stalno podrhtava.
Konkretno stete nemam nigdje koliko smo vidili..izuzev stvari po kuci kaj je popadalo

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Nažalost,,, kako ja vidim,, najviše su stradali objekti koji su građeni prije sto gidina i više,,,
a tu sad uglavnom živi sirotinja,,, da nebi možda zoka il andrej ,,,,
da se zna ti objekti nepodliježu seizmoloskim pravilima ni nula posto,,,
hiljadu puta je sigurnija brvnara negoli ti objekti od ćerpiča,,

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Ma da,,, takav kakav je zid puca,,, i onda strop ili više stropova pada,, i zlo,,,
ničime to nije povezano,,,
u modernijoj arhitekturi,, ljudi su skontali to u horizontalne i vertikalne serklaže,,,
da tog nije danas bi pol Zagreba leglo...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh