Kolega Kupljenec bez ljutnje, al nemoj pisati ono u kaj se baš ne razmeš
Hyundai je testiral prije skoro 2 tjedan u Vrbovskom, Toyota prošli tjedan u Loboru, blizu Trakošćana i u nedjelju i jučer su Ogier i Katsuta bili u Vrbovskom. To su bili WRC auti, tvorničke momčadi, trebali su testovi biti privatni, al kak to kod nas ide procurile su lokacije van i bila je hrpa ljudi po stazama, dijelili se autogrami,slike, oštećene felge, branici itd...
Tak da ti videi nisu iz Bistre od jučer gdje je testiral samo jedan vozač, Rus Gryazin s VW Polo R5(kategorija ispod WRC), i istina došo je jedan gospon u traktoru i bil je hud, da bude on zval policiju jer nemre u šumu, da kakve su to gluposti itd (nije se baš lijepo poneso, HR narod, kaj drugo reću...). Dal je to bil tvoj sused ili ne, ne znam, al nije ni bitno i neću nikakve detalje iznositi..
A kaj se tiče da se nikam nije moglo, uopće nije nil problem bit oko boksa, čak popričati s ljudima, moglo se i po stazi do neke pozicije( iako je bilo zabranjeno ),snimatelji su uredno išli gore, inače tvoj sused iz Bistre s dronom i kamerama( njegovi tata i stric su godinama vozili, zadnje su s Ladom čuda delali i jurili)..
Moglo se i odmah pored kroz šumu malo noge protegnuti do nekog zavoja, uglavnom bilo je lijepo za vidjeti i to bu prava stvar za sve ljubitelje oktana kad počne
A još jedan test bude u Bistri, sad ovaj vikend od petka do ponedjeljka, spominju se neka imena, al se još točno ne zna ko dolazi..
Imam dosta slika i videa, budem probal neke uploadati, ima i na yt od drugih..Malo sam prešo široko s temom, al dosta sam u tom sportu, čak sam i nastupil na jednom rallyu, a pratim od kad znam za sebe i u kontaktu sam stalno s ekipom kaj žive taj sport i teče im benzin umjesto krvi...Ak nekoga kaj zanima slobodno pita, odgovoril budem kolko znam..
Slika i videa je pun fejs, isto i na youtubeu napisite toyota, hyundai croatia test i ima hrpa videa pa koga zanima lako vidi..
U planu mi je nabavka nekog auta, al sam odgodil zbog korone jer je prošla sezona bila srezana, a i ove se već počele otkazivati utrke pa nema baš smisla da stoji..
Jedna s mojeg nastupa