Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Koji most?
Dodji kod mene pa gustaj do mile volje. Bilze sam od Madagaskara 😆Ovo je sigurno pravi gušt🍺👌😉
200 km za 24 sata: Jeziva državna cesta kojom je najbolje krenuti s automehaničarom
Derutni mostovi pod kojima je lako propasti, blato i kamenje nemoguće je prijeći bez strpljenja, sreće - i pogona na sva četiri kotača...punkufer.dnevnik.hr
Eto juče da sam umro nebi znao da je Muha nostalgičar,,,,A u ljepoj našoj je čuda vrednih ljudi stvoreno i izmisljeno......
Mislim da ova slika sve govori o ondašnjim i današnjim generacijama inžinjera...
View attachment 36695
A koliko ih je bili u bivšoj Jugi,bili smo grad tvornica,a sad su na tome mjesto šoping centri,žalosnoI još jedan pokojni gigant..
Jugoturbina | Hrvatska tehnička enciklopedija
Hrvatska Tehnička Enciklopedija | povijest i razvoj tehnike u Hrvatskoj - hrvatska tehnička baština – Leksikografski zavod Miroslav Krležatehnika.lzmk.hr
Ovaj je na Mrežnici,totalno drugi kvart županijeA ja mislil ovaj. Al to onda nije taj. 🤭
Ovo je drugi kvart.
Možda okinem sutra koju iz transporta,samo ne znam koji traktor dobijem,raketu ili MasseyStavi još koju sliku da uživamo😉
Ta Tvoja slika izgleda ko razbacano smeće!Bilo je tu puno radnih mjesta:
View attachment 36707
U jugi se kralo na malo, sada se krade do bola.....krađa je zajednički nazivnik i prije i sada, stvar je samo u veličini i opsegu krađe prije i sada, i po meni nema to veze sa inženjerskom strukom...A u ljepoj našoj je čuda vrednih ljudi stvoreno i izmisljeno......
Mislim da ova slika sve govori o ondašnjim i današnjim generacijama inžinjera...
View attachment 36695
Kolega @plus, naj se srditi ali morali bi te prekrstiti tak da srednja dva slova izostavimo.Kako bi si oslobodio prostor za sušenje novih drva, danas su sva prošlogodišnja drva (približno mi je ostalo oko 4 prostorna metra) iz vanjskog prostora za sušenje i privremeno skladištenje - završila u podrumu / kotlovnici:
View attachment 36708
Nema dosade