• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Premeču se šugave bale koje mi već pomalo živce piju,sutra konačno idu u kamione 20210811_105425.jpg
A majstor ih je složil ko da su opale iz aviona 🤣🤣 20210811_105428.jpg

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Po kili,30 lipa. Prvobitni dogovor je bil sa drugima po 40 al su popunili kapacitet i nisu htjeli uzeti i ovo je bila zadnja opcija,samo da ih maknem.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Evo drugi put budem ostavil na redovima pa da vidim ko bude to zmalčiral. Klajna od 7 m hedera u pšenici kakava je bila, je metar široka i tolko visoka. Ispalo je 14 bala na ral. Mojih 200 konjića i malčer 2.80 su mrčali jedan bolje od drugog na par metri kaj sam samo probal,tak da...ne gluposti pripovedati.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh