E moji dragi ljudi,jeftino se prodasmo,zabetonirali smo pola Juge i opet ostali(postali)sirotinja,glupi smo i nenacitani,neujedinjeni a i ovako nas je malo.
Zar je u soldima sve,nije i nikada nece biti,hvala dragome Stvoritelju sto to polako shvacamo.
Okrenite se starim prijateljima,zaboravite lazni sjaj zapada jos imamo sansu,naucite prastati i postanimo opet prirodni. 🤫
Ako ovaj forumaš sebe vidi i pronalazi
u podebljanim pridjevima, zaista je nedopustivo pod iste navodnike svoditi sve nas druge forumaše.
Osobno smatram da je krajnje vrijeme da mu se više od strane moderatora ne dozvoljava svakodnevno takvo nastupanje i vrijeđanje. Prevršena je svaka mjera tolerancije i dobrog ukusa.
- Zar su se prodali nekome i kome naši kolege forumaši koji trenutno obrađuju dan i noć od 50 - 100 hektara HR zemlje?
- Zar bi se u 21. stolječu ljudi morali kupati na "divljoj" plaži, na kojoj kilometrima lijevo i desno nema pristojnog WC-a, ili kioska sa sladoledom, ili lokala sa suncobranima i hladnim pičem, ili hotela za prihvat i smještaj gostiju, bez parkirališta za automobile i punionica za moderne e-automobile, bez marina za jahte i jedrilice???
- Zašto da "nas" koji smo ostali i radili i radimo doma u HR , netko tko radi kao
najobičniji sluga u Austriji, nazivao sirotinjom, glupanima, nenačitanima, neujedinjenima???
- Sirotinja su oni koji prose, mole za kruh i mlijeko, između ostalih ja prvi imam dovoljno za svoj i naš dostojanstveni život i ne prosim nikoga za ništa, najmanje takve sluge.
- Sve dok se god taj forumaš usuđuje i za to prolazi kod moderatora nekažnjeno, sve nas nazivati glupima onda, je moj odgovor svima takvima "zapitaj se koliko si pametan, kad si cijelog života dogurao do sluge u Austriji", ne želim se spuštati niže. Volim to biti i ponosan sam na to da sam najmanje školovan za obiteljskim blagdanskim stolom, djeca su nam i njihovi bračni partneri svi završili fakutete, svi rade ovdje u HR, a u Austriju, Njemačku, Ameriku i Kinu itd., voze u laptope zapisanu vlastitu pamet i tamo im prodaju, pametnom dovoljno.
- Možda i mnogi od nas i nemaju previše vremena za čitati sve što bi poželjeli, ali nazivati nas nenačitanima je jako bezobrazno, nedopustivo. Osobno smatram da sam pročitao toliko knjiga i stručne literature koliko ne bi stalo u deset godina života bezobraznog forumaša.
- Za jedinstvo treba nekakva osnova, platforma, sebe smatram dobro ujedinjenim sa određenim krugovima prijatelja, a neke sam od njih stekao i na pojedinim forumima. Isto tako neujedinjene budale nikada ne budu u ničemu prvaci u nečemu postale, a obzirom da bi se mogao pohvaliti s itekako zavidnim uspjesima i rezultatima, najbolje je i dovoljno da o tome i dalje šutim. Oni koji me znaju i poznaju, o tome sve znaju, a nekakvi sluge u Austriji to ne moraju niti znati.
Moraju to znati i svi "takvi forumaši" i naši moderatori, da baš
sve ipak nije dopustivo, pa makar to bilo i na Internetu.