• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
ZAGREBTRANS je sigurno. Z njima sam bil "kuhan I pečen".
Zagrebački transporti su obični špediter.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Možda, ne znam, ali ne voze takvu vrstu tereta kao na slikama.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
ZAGREBTRANS je sigurno. Z njima sam bil "kuhan I pečen".
Zagrebački transporti su obični špediter.
Trebalo bi vidjeti tablicu Zadnja slova su obavezno ZT.
@Kupljenec kaj i ovo imaju zagrebački transporti .....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@mika, dijelove tornja (cijevi) turbina vozi samo Zagrebtrans, jer jedino oni u HR imaju dvodjelne adapter prikolice. Teleskopske prikolice ima i Velebit Promet, pa oni mogu prevoziti lopatice.
Dizalice i takve prikolice ima i Lager Posušje, za izgradnju njihove čuvene Vjetroelektrane Krš-Pađene.
Taj crni kamion je sigurno ZT-ov. Sretal sam se s njima na cesti dok su vozili u Žutu Lokvu prije par tjedana.

Zagrebačke Transporte nikad u tom tipu posebnih prijevoza videl nisam.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Ovaj na videu vozi transformstor..
Takva kučišta mi proizvodimo u firmi gdje radim..
I k nam dojdu kamioni s onim niskim prikolicama na razvlačenje KR tablice po takve vangabaritne kotlove.
Pri nama imaju cca 30 tona takvi.
Dok mu stave jezgru i napune z uljem i ostale komponente ugrade pa ima i 10x više

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam bil u toj tvornici sa tim kamionima 🤭 onaj neki dan 2x😉🍺🍻
Jako punu prevoznika vozi vangabiritni prijevoz.
@mika neznam za vagone, znam za kamione.
Najbolje ti njih nazvat i pitat.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
@mika, dijelove tornja (cijevi) turbina vozi samo Zagrebtrans, jer jedino oni u HR imaju dvodjelne adapter prikolice. Teleskopske prikolice ima i Velebit Promet, pa oni mogu prevoziti lopatice.
Dizalice i takve prikolice ima i Lager Posušje, za izgradnju njihove čuvene Vjetroelektrane Krš-Pađene.
Taj crni kamion je sigurno ZT-ov. Sretal sam se s njima na cesti dok su vozili u Žutu Lokvu prije par tjedana.

Zagrebačke Transporte nikad u tom tipu posebnih prijevoza videl nisam.
@ZJ znam kaj ZT ima radil sam tamo kad se radil vjetropark Vrataruša.Sa vozačem i još jednim kolegom smo odradili prvu probnu vožnju da se vidi dal je cesta dovoljno proširena i poravnata. Zar nisu dijelovi tornja ujedno i najduži i najteži. Tjedan dana smo vježbali nas 4 koja smo bili "friški" kak se stavljaju spone za zakretanje kotača kad je "prikolica" rastegnuta i sklopljena
@Matija_E30 bil sam na vračanju jednog transformatora iz rijeke u zagreb jer je oštećen pri utovaru i curilo je ulje, samo 400tona.Jedan MAN600ks vuče drugi gura odozada kad prvi u brdu dođe na nešto klizaviji asfalt ili obojan(zebra)ovom odozada ide prednji kraj u zrak.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@ZJ je uvijek u pravu, samo vi ne vjerujete :ROFLMAO:

@mika, da sekcija tornja je 20...35m duga i 30...40t teška.
Lopatice su neugodne jer su do 50-tak m duge i za njih idu one teleskopske Noteboom prikolice, ali nisu teške, reda 10-tak tona.
Veliš Vrataruša...od tad se puno ekipe izmijenilo, pa i pomrlo...čak i gazda ZT-a.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sad upravo došel doma sa jedne hitne intervencije, popravljal topove za snijeg, i sad kad se vraćam doma sve puno hodočasnika kaj ideju na Bistricu, ali nažalost nisu opće prikladno obućeni po šumama i cestama bez rasvijete, morali bi imati onaj prsluk. Pogotovo kaje vikend i bude našvasanih u prometu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
E moji dragi ljudi,jeftino se prodasmo,zabetonirali smo pola Juge i opet ostali(postali)sirotinja,glupi smo i nenacitani,neujedinjeni a i ovako nas je malo.
Zar je u soldima sve,nije i nikada nece biti,hvala dragome Stvoritelju sto to polako shvacamo.
Okrenite se starim prijateljima,zaboravite lazni sjaj zapada jos imamo sansu,naucite prastati i postanimo opet prirodni. 🤫
Ako ovaj forumaš sebe vidi i pronalazi u podebljanim pridjevima, zaista je nedopustivo pod iste navodnike svoditi sve nas druge forumaše.

Osobno smatram da je krajnje vrijeme da mu se više od strane moderatora ne dozvoljava svakodnevno takvo nastupanje i vrijeđanje. Prevršena je svaka mjera tolerancije i dobrog ukusa.
- Zar su se prodali nekome i kome naši kolege forumaši koji trenutno obrađuju dan i noć od 50 - 100 hektara HR zemlje?
- Zar bi se u 21. stolječu ljudi morali kupati na "divljoj" plaži, na kojoj kilometrima lijevo i desno nema pristojnog WC-a, ili kioska sa sladoledom, ili lokala sa suncobranima i hladnim pičem, ili hotela za prihvat i smještaj gostiju, bez parkirališta za automobile i punionica za moderne e-automobile, bez marina za jahte i jedrilice???
- Zašto da "nas" koji smo ostali i radili i radimo doma u HR , netko tko radi kao najobičniji sluga u Austriji, nazivao sirotinjom, glupanima, nenačitanima, neujedinjenima???

- Sirotinja su oni koji prose, mole za kruh i mlijeko, između ostalih ja prvi imam dovoljno za svoj i naš dostojanstveni život i ne prosim nikoga za ništa, najmanje takve sluge.
- Sve dok se god taj forumaš usuđuje i za to prolazi kod moderatora nekažnjeno, sve nas nazivati glupima onda, je moj odgovor svima takvima "zapitaj se koliko si pametan, kad si cijelog života dogurao do sluge u Austriji", ne želim se spuštati niže. Volim to biti i ponosan sam na to da sam najmanje školovan za obiteljskim blagdanskim stolom, djeca su nam i njihovi bračni partneri svi završili fakutete, svi rade ovdje u HR, a u Austriju, Njemačku, Ameriku i Kinu itd., voze u laptope zapisanu vlastitu pamet i tamo im prodaju, pametnom dovoljno.
- Možda i mnogi od nas i nemaju previše vremena za čitati sve što bi poželjeli, ali nazivati nas nenačitanima je jako bezobrazno, nedopustivo. Osobno smatram da sam pročitao toliko knjiga i stručne literature koliko ne bi stalo u deset godina života bezobraznog forumaša.
- Za jedinstvo treba nekakva osnova, platforma, sebe smatram dobro ujedinjenim sa određenim krugovima prijatelja, a neke sam od njih stekao i na pojedinim forumima. Isto tako neujedinjene budale nikada ne budu u ničemu prvaci u nečemu postale, a obzirom da bi se mogao pohvaliti s itekako zavidnim uspjesima i rezultatima, najbolje je i dovoljno da o tome i dalje šutim. Oni koji me znaju i poznaju, o tome sve znaju, a nekakvi sluge u Austriji to ne moraju niti znati.

Moraju to znati i svi "takvi forumaši" i naši moderatori, da baš sve ipak nije dopustivo, pa makar to bilo i na Internetu.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega plus,ja te iskreno ne shvacam,opet me vrijedjas brezrazlozno i NELJUDSKI,dva ili tri puta sam ti se javno izvinuo za naziv fasista sto jos zelis,pusti ti mene na miru i poslozi svoj zivot.
Svejedno primi moju ljudskost i ljubav,na neki nacin te volim.
Hotela nije niciji sluga i da jesam to je moj problem. 🙋‍♂️

ps. more se pjeni jeebe se meni

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh