• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Možda su dugovanja u pitanju...ili je gazda greškom pokazao tuđu zemlju..klasična krađa sigurno nije..
To sam i ja htel reći. Nisu “brazilci” došli s kombajnom… 😁 To se obično desi kad se ne plati kombajniranje ili se pogriješi “tabla”…

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pošto su večinom manje parcele lako je pogriješiti, samohodni kombajn skine 4 tone zrna ili klipa za cirka 15 minuta

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
😁 To se obično desi kad se ne plati kombajniranje .........…
Sad sam se sjetio jednog lokalnog autoprijevoznika (koji mi je vozio materijal za kuću) kako je zajebo jednog neplatišu.
Dovezao liksonu 10 kubika pijeska, a ovaj nikak da plati. Onda mu dovezao nekog građevinskog otpada (betonskih blokova i deke) i to istovario na ulazu. Likson pozvao Miliciju. A Vozač se kao naljutio i pred milicajcima - "jebi se, reko si oš ovak pa ti sad ne paše........ ne moraš mi platiti mi pijesak ni ovo"!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas, ranom zorom, raketi i prikolici produžena registracija. Primjedbi od strane službene osobe nije bilo kaj mi je uljepšalo današnji dan.
Kaj veliš prijatelj koja to dimenzija prikolice i kolko nosivosti? I kaj ideš snjom u šumu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
zamjena semeringa na radilici
To je gospodski posel, bi te ja videl da nema kardana i da je getriba gore kak bi onda bilo veselo do semeringa dojti.

To je neka hrga od viličara, kolko je to tona?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Čeoni 16 tona?
To več spada u viličare specijalne namjene

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,718
Kaj veliš prijatelj koja to dimenzija prikolice i kolko nosivosti? I kaj ideš snjom u šumu?
Dimenzije su 4 x 1.9 x 0,6 m. Na to sam napravil drvene nastavke 30cm. Da, idem s njom u šumu, znam ju natovariti na vrh. Po mojoj procjeni ide u nju min 6 metri kratko napiljenih drva. Registrirana je na 3t. Malo se pribojavam da kaj ne pukne (felga, osovina...) dok je tak natovarena. Vozim po malo, ali mi se čini da to baš nije pametno tak voziti. Možda budem u buduće pametniji:unsure:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prva liga je prikolica, ali neznam zakaj si milsim da ju je teško nametat u šumi.
Kaj se teško nameće.? Mislim kad treba visoko zdigat. Pa ak je jaka osovina nema kaj biti, malo pripaziš i to je to, mada opreza nikad dosta.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,718
Prva liga je prikolica, ali neznam zakaj si milsim da ju je teško nametat u šumi.
Kaj se teško nameće.? Mislim kad treba visoko zdigat. Pa ak je jaka osovina nema kaj biti, malo pripaziš i to je to, mada opreza nikad dosta.
Čitam kak se mučiš sa pitanjem kak je teško natovariti drva na prikolicu, a veliš da ih i ti piliš na kratko. Ja imam 60 let i nije mi teško nahitati 6 metri kratko napiljenih drva na nju, iako su stranice visoke 90 cm. Najprije tovarim sa otprtom jednom stranicom, onda ju zaprem kad je natovareno do pola. Nahičem još malo i onda stavim nastavak i tovarim na vrh . Nikakav problem i to traje cca 45 minuta. Tebi bi to bila lagana relaksacija jer imaš 20 let manje. Ako ne vjeruješ pozivam te na utovar kad budem išel slijedeći puta u šumu.(y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ja si cijelo vreme mislim da je visoko za zdigat, tak mi se čini. Ali nadam se da bum onda bez brige nametal🙂ali ti slobodno samo zovi, ja sam za pomoći uvijek.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh