Ja sam jutros sa suprugom imao "kružno putovanje" oko Grada. Prva zaustavna točka je bio stočni sajam, nikaj novog..., druga zaustavna točka je uz put bilo naše groblje. Jako me zanimalo da li umetak lampaša, koji je iznenada poskupio 10 kuna, trgovački "broj 7" stvarno izdrži 7 dana. 7 dana bi bilo u subotu u jutro kako sam upalio 2 kom. Naravno, nisam iznenađen, izgorjela su oba dva, jutro je bilo danas tek četvrtak - tko tu koga, a da oni nas... Poslije groblja odlazak u Lidl. Vratio sam artikl kupljen 19.9.2022. Kupio sam ga s oduševljenjem, probao koristiti i postao sumnjičav. Jučer me do kraja razočarao. Jutros me supruga blijedo pogledala dok sam joj rekao - idem ja to njima vratiti. Nerado sam to napravio, ali zar smo mi u HR baš toliko spremni poniziti se, ja nisam. Onda smo otišli "na našu staru kramu četvrtkom" . Sreo sam davnog poznanika, supruga je tražila 5 jednakih podmetača za vaze cvijeća, maksimalno smo nalazili 4 🙃. Nismo ih kupili.
Još me proganja i muči kukavički pristup Dinama, jučer u Austriji. Igrači su igrali bez muda, trener je utakmicu vodio bez smisla, naročito po pitanju zamjena, a sudac je bio dosljedan, uvijek je Dinamo loše prošao dok je on sudio. je*eš takav nogomet dok nam igru vode bekovi, stoperi i golman. Ja još uvijek njih psujem, a supruga me smiruje. Ja radi takvih plaćam veliku T-com pretplatu, oni nogometaši imaju plaće veće nego doktori i kirurzi, a onda ne rade svoj posao prema plaći...
Danas tražim malo opuštanja od nogometnog stresa, eto gotov doručak 🙃 za par minuta bude podne... Idem sad dalje 😏🤓👋
PS
Jučer sam samo ljenčario i vidio da sam naležao 19990 koračića, e koja sam ja budaletina od umirovljenika, koji ama baš nikad ne miruje.
Što bi se danas moglo raditi osim spavati???