• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja sam jutros sa suprugom imao "kružno putovanje" oko Grada. Prva zaustavna točka je bio stočni sajam, nikaj novog..., druga zaustavna točka je uz put bilo naše groblje. Jako me zanimalo da li umetak lampaša, koji je iznenada poskupio 10 kuna, trgovački "broj 7" stvarno izdrži 7 dana. 7 dana bi bilo u subotu u jutro kako sam upalio 2 kom. Naravno, nisam iznenađen, izgorjela su oba dva, jutro je bilo danas tek četvrtak - tko tu koga, a da oni nas... Poslije groblja odlazak u Lidl. Vratio sam artikl kupljen 19.9.2022. Kupio sam ga s oduševljenjem, probao koristiti i postao sumnjičav. Jučer me do kraja razočarao. Jutros me supruga blijedo pogledala dok sam joj rekao - idem ja to njima vratiti. Nerado sam to napravio, ali zar smo mi u HR baš toliko spremni poniziti se, ja nisam. Onda smo otišli "na našu staru kramu četvrtkom" . Sreo sam davnog poznanika, supruga je tražila 5 jednakih podmetača za vaze cvijeća, maksimalno smo nalazili 4 🙃. Nismo ih kupili.
Još me proganja i muči kukavički pristup Dinama, jučer u Austriji. Igrači su igrali bez muda, trener je utakmicu vodio bez smisla, naročito po pitanju zamjena, a sudac je bio dosljedan, uvijek je Dinamo loše prošao dok je on sudio. je*eš takav nogomet dok nam igru vode bekovi, stoperi i golman. Ja još uvijek njih psujem, a supruga me smiruje. Ja radi takvih plaćam veliku T-com pretplatu, oni nogometaši imaju plaće veće nego doktori i kirurzi, a onda ne rade svoj posao prema plaći...
Danas tražim malo opuštanja od nogometnog stresa, eto gotov doručak 🙃 za par minuta bude podne... Idem sad dalje 😏🤓👋
PS
Jučer sam samo ljenčario i vidio da sam naležao 19990 koračića, e koja sam ja budaletina od umirovljenika, koji ama baš nikad ne miruje.
Što bi se danas moglo raditi osim spavati???

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Naj se lutiti, al kaj je to Dinamo i čemu služi? Je l to ono kaj imam u stare krame? :unsure:
Ja samo znam za taj komad železja!:p:ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dinamo, hm 🤔🙃🤓 oj diname, oj diname, ne buš pervi (v lige prvaki) 😂, je gospon, dinamo imaš na starom biciklinu vu furdi, pa na "old" avtu i traktoru 🤓😂🤓😂👋staruga motora, bemveja, tak i tak nemaš 🤓👋😂

🏃‍♂️

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
Presam decki...starinska presa..hrastova...stara 60-ak godina...
Domaci crnjak se presa...
Malo smo ju obnovili...spucala je pa sam sad slozil inox posudu dole...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Super da si obnovio staru prešu. Ali 2 dana prešaš 100 litri, to ti nas zafrkavaš ili? Pa to bi prije sprešal stiskalicom za čvarke. Nemoj se uvrijediti, kaj to prešaš???

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
Odmah sam dodal..upravo ga otopil i vlijal...ovo kaj sam u pon cijedil taman jucer pocel vreti a i ovaj kaj dns presal vec vri...super.su uvjeti u podrumu...

Super da si obnovio staru prešu. Ali 2 dana prešaš 100 litri, to ti nas zafrkavaš ili? Pa to bi prije sprešal stiskalicom za čvarke. Nemoj se uvrijediti, kaj to prešaš???
Tko je spominjal da 2 dana presam 100l? To sam dns popodne napresal...i sve je stalo jedanput...100l sam samo nacedil mosta u kaci a 100l sam sad napresal...za.moje potrebe 200l sasvim dovoljno...
Presam mjesane brajdase...izabela, frankovka i ima jos 2 sorte kaj nisam siguran...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
2 dana je bilo u kaci i onda sam ocjedil most u jednu bacvu 100l...
A ovih 100l sam dns presal...nakon 5 dana...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh