• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma bezveze kupuje to gvožđe da napravi susjede ljubomornima. Da je pravi poljoprivrednik to bi sve delal s 539 i poticaje uložil u prave stvari… 😉
Krivo, ne bih primao poticaj, pošteno bi živio sa 539 i to je to, nema dalje.

Inače, sve što je slikano je susjedovo, ja se ni ne bavim zemljom, radim za njega kad me zove 😂😂 Inače trenutno polažem za pilota pa tražim neki Boeing 747, Cesna mi je premala.

@ZJ
Ma nooo, nisam prodao ništa, samo kupujem, tko mora prodati da bi kupio, taj nema sreće u životu, a ni u kartama. 😂

Danas okinem koju sliku više, samo da se susjed zbudi pa da me pusti malo da drkam po KONBAJU 😁🤣

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ko voli toblerone čokoladu sad je prilika da si kupi na akciji u konzumu su🙂👍
100grama.
Baš su velikodušni sad pred Božićne blagdane, ja danas 10 komada kupil.
Mislim da sutra još 10.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Danas sam nekaj malo delal z rukama (da mi samo ne stoje v žepu):
20221210_211726.jpg

Ovak izgledaju "čvarki" nakon lohanja:
20221211_003813.jpg

A tko zna kakav je ovo plavi alat?
20221210_212444.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Pa krenula je, vidiš da je sjebo vreteno 🤭

Za slanje ima i sutra dana, po noči je mir. Nema zvonjave, zveckanja, gostiju...;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Slabo je mazal, ili preveč :unsure:
Ko da je ona desna rupa nekam utekla u odnosu na zacrtano :unsure:

Fučka se njemu, on je več 8 rupa izbušil danas, a ja još nijednu. Čak ni na žepima 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Pa na vek nas politika i jebe,po svem drugom bi mi i održali se.
U potpunosti se slažem sa tobom.
I zato mislim da ju treba izbjegavati da nebi bili ...... ili u nepotrebnih raspravama koje vode znamo kam ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh