vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Negdje mora isprazniti govna
"Sve bi jebo, samo nebi lizo! Jer je ***** kraj dupeta blizo"kaj sve ljudi ne rade(od sebe) za poticaj ,
Jebate kao da ploča preskače..Evo ja baš danas, došao, i onda ošao, pa opet došao, ma šta sam ono htio aha, sad ću ja, ne ipak neću, a možda bih ipak mogao, ma, mogao bih, ali mi se ne da, ali da mi se da, ja bih ipak mogao, mada opet kada razmislim, ne da se meni, ali kada bi mi se dalo, auuu, dalo bi se meni i više od toga, ali dovoljno je samo da mi se ne da da bi mi se dalo ne dati da bi mi se dalo, a kada bi se meni zapravo dalo, dalo bi mi se i dati, ali pošto mi se na daje, onda mi se niti neda, a kada se meni ne da, ne treba se dati niti nekome drugome, jer ako se meni ne da, pa ne treba se dati niti tamo nekome, a ako se ne da ni njemu, pa valjda se onda ne da niti meni, a nebi mi se trebalo niti dati jer se meni ne da da mi se da.
Zaključak dana!
Prek GibraltaraA, boga ti, kak ćeš brodom u Dojčland?
Koji to otpad radi u nedjelju..?
Pope, naj piti misno vino!Koji to otpad radi u nedjelju..?
Kaj ti tuces u stran.. inace si bio zanimljiv...digni se iz depresije..Evo ja baš danas, došao, i onda ošao, pa opet došao, ma šta sam ono htio aha, sad ću ja, ne ipak neću, a možda bih ipak mogao, ma, mogao bih, ali mi se ne da, ali da mi se da, ja bih ipak mogao, mada opet kada razmislim, ne da se meni, ali kada bi mi se dalo, auuu, dalo bi se meni i više od toga, ali dovoljno je samo da mi se ne da da bi mi se dalo ne dati da bi mi se dalo, a kada bi se meni zapravo dalo, dalo bi mi se i dati, ali pošto mi se na daje, onda mi se niti neda, a kada se meni ne da, ne treba se dati niti nekome drugome, jer ako se meni ne da, pa ne treba se dati niti tamo nekome, a ako se ne da ni njemu, pa valjda se onda ne da niti meni, a nebi mi se trebalo niti dati jer se meni ne da da mi se da.
Zaključak dana!