Ne, ali mora biti ona skuplja, oko 10 eura. Tako mi kaže moj trgovac....na silikonsku se ne lijepi prašina?
Bum ti poslikal poslije kak imam ja slozeno..nisam primjetil da mi zacvika.... stavil sam grafitnu mast.S čim mazes? To se upravo meni događa. Pomiješaju se mast i prašina i dođe do ovoga što se dogodilo.
Možda stvarno da probam silikonom..
ne do gableca , nego evo do sad ...ali nikako do apartmana na moru.... Do gableca nekak, a poslje gableca?
takve zatvorene ima , metnul je sliku .@zoran89 na onaj stari zatezac sam zavaril unutra cijev. Zbusil rupu za mazalicu i napunil s grafitnom masti...nemam nikakvih problema...
View attachment 62549
Mislis na trimer, ma nista posebno, imam ove dvije glave za flaks od kojoh ova "zelena" ide pod cekicGhost! Vidim imaš stroj, a gdje su priključci i koji?
ali nema takve...razlika je da na onim njegovim zatvorenim nema mazalice i navoj je u toj cijevi...a meni je cijev malo veca od samog sarafa i ima mast u sebi a navoj je samo na kraju...do sad jos nije zacvikal...a ima vec par godina...takve zatvorene ima , metnul je sliku .
uglavnom kad nejdu na silu van toliko da ne ispadnu , četka i mazanje
ti španeri su u kurcu , treba na jednu stranu metnuti fiksni i amen ....tak je bilo na mccormiku i bilo je odlično ...ali tko sve stigne