• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,802
Pričekaj zimu, ako Bog da snijega ugođaj je ko na filmu, ali i ovo vrijeme je lijepo. Barem meni.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Evo Muha dao odgovor,učiteljica i ja vozili klince 3 razreda da vide,najžalosnije od svega ,pitala učiteljica koliko djece ima doma krave a odgovor je bio samo dvoje.
pero kvržica (8).jpg
 

Prilozi

  • pero kvržica (10).jpg
    pero kvržica (10).jpg
    48.9 KB · Pregleda: 60
Posljednje uređivanje od moderatora:

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Evo,nije danas nego jucer al nema veze.
Isli jucer ja i kolega u Varazdinske Toplice po termalnu ljekovitu vodu jer mi ponestalo.Naime,dovlacim je onim PET flasama od 5l u kojima je bila pitka voda.Inace u centru mjesta ima "Suta" naziv za cesmu,na kojoj more svako tocit koliko mu volja.Po obicaju uvjek prvo skvasim ruke oko 3sek. jer je voda vruca po mojoj procjeni oko 70c no saznah da nema vec 58celzija.
I tako poceli mi tocit kad naidje neki covik sa staklenkom od litre,kazem mu ja,odite vi gospon mi bumo duze.Rece on hvala i natoci to brzo,sta je to litra piickin dim veli kolega,no nagne ovaj tu flasu i potegne bogami dobro cug.Gledamo ga nas dvojica,ovaj pije vrelu vodu i jos smrdljivu na sumpor,pitam ja- jer vi to pijete?
A kaj vi delate stom vodom cudi se ovaj pa voda je ljekovita.Meni bilo neugodno rec da krnem ja svaki put u kadu petlitara i nesto morske soli kad se kupamo.Pa mi peremo snjom noge i namacemo ruke Kazem stidljivo.Gospon nadoda on pa tu su vodu negda v Austrougarskoj trzili u Becu male flasice ko elixir mladosti, slobodno pijte.
I tako kolega i ja malo popili onako direkt scesme i mogu vam rec da nije tako losa ko sto smrdi.E sad mi po starom obicaju otisli na kolace u onu slasticarnu malo iznad a Ara moja ljubimica(sibirski samojed)nas cekala vani zavezana.Malo sam je poljukaval da mi je neko ne mazne,sta ces druga su ovo vremena moji drugovi a i ovih kradezeovaca ima svugdje.
No sve je proslo u najboljem redu te na povratku mi svratili jos po jedan gutljaj da se pomladimo.Kad stigosmo kuci ja ponosno stade pred zenu pa je priupita:Jel vidis kaku promjenu nameni. gleda ona pa veli,koga nikaj jedino kaj si trezen(mislila to ona zato jer bijasmo u subotu na svatovima i nedjelja bila mala repriza) e jeebiga ,onaj covjek mi malo slago Kazem ja kolegi.
 

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Nije baš danas, ali odrađeno je i ovih dana i dovršeno jučer.
Na kraju su ove hrpice završile u mikseru koji se vidi kod gnojnice. Tijekom godine dodajem kao smeđe kod kompostiranja.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Ja se danas malo prepeljal sa traktorom do staroga trsja, kojega sam popukal van prije dva mj. Bil je direktor noha 😊
Sad neznam bu kaj tu posadil ili ne, ali moram malo okolo koji dan pročistiti jer mi je tu stara višnja kaje pala i prekolila se. IMG_20200413_145346.jpg IMG_20200413_145351.jpg IMG_20200413_145418.jpg IMG_20200413_145444.jpg
 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,701
Posadi nešta ako je ovo tvoje di su široki redovi.
Posadi kukuruz šečerac npr.Njega je najlakše obradit.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh