Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Naravno da to netko od lokalnih baca...ne dolazim ja baciti svoje smece tu...nikad necemo osvjestiti ljude vezano za smece, a da ne velim recikliranje...
Prijava komunalnom redaru koji je duzan dalje to istjerati....
ako prijaviš komunalnom redaru, a radi se o privatnoj šumi, komunalni redar će naložiti vlasniku šume da počisti smeće...lud, zbunjen, nenormalan na djelu...
kao da je netko bacio smeće u svoju šumu...
prošli smo to ovo proljeće kad smo u lockdownu čistili tak šumu...jedva smo preko lokalne politike kontejnere dobili da se to otpelja...
Samo mi nije jasno, kak su prošli kroz zaključanu rampu na prilaznom putu. Okolo je nemoguće dojti, a da je neko to sve teglil tih stotinjak metri, ne vjerujem. I da nitko to ne vidi, isto tak ne vjerujem. Uopće me sram reći da sam odonud potekel!
Danas sam opet spojil ugodno i korisno, šumska šetnja, vrganji i lisičke (njih nažalost nisam slikal)
.
Kaj se tiće onečišćenja šume, zanimljivo je da je uglavnom uz šumske puteve, a u unutrašnjosti ga na sreću uglavnom još nema. Osim kaj neki, kad delaju drva, donesu pijaču u šumu, a pozabiju da je ambalaža povratna.
Između ostalog što sam bio u fabriki, i služio gospodaru, išao sam dovesti momka za koze, i pripremio traktor za orati strnike, nikad kasnije nego ove godine.
Ok, aj mi pokušaj označiti kako to misliš, zvuči mi zanimljivo, plug nije moj, uzet je na probu, od susjeda a ako se pokaže dobar možda padne i trgovina, on ga je vukao s ursusom355, u biti koliko on ovakav uopće može koštati.
Najprije je bilo na ruke, ali je prilično teško za okretati!
Pa na Tomo Vinković, malo nespretno!
Onda na kultivator
Prodan kultivator, skinut motor sa ovog motornog svrdla za zemlju
i sad se vrti sa Hondom (ima centrifugalno kvačilo)